Budapest-től Londonba 24569 FT ebbe a reptéri illeték benne van vagy nincs? Ha nincs benne hol tudom megnézni, hogy mennyi az illeték?
2014. ápr. 23. 19:07
1/6 anonim válasza:
Elárulok két titkot:
1) Nincs olyan, hogy reptéri illeték. Érted? Nincsen.
2) A bravofly egy szemét lehúzós cég, amelyik látszólag alacsony árral nyit, és menet közben tesz rá mindenféle sarcot a jegyárra.
Tanulság: fapados jegyet mindig a légitársaság saját oldalán vegyél, és ne dőlj be egyetlen .hu végű repülőjegy foglalós közvetítőnek sem!
2/6 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy nincsen reptéri illeték?
Minden oldal ezt próbálja elfedni és csak később teszik rá a repjegy árára.
2014. ápr. 23. 21:35
3/6 anonim válasza:
Úgy látom nem sikerült a lényeget megfogni az első válaszból.
Ne ezen a reptéri illetéken agyalj, hanem menj fel az adott légitársaság oldalára. Válaszd ki, hogy mikor és hová akarsz menni, milyen poggyásszal és amit a végén kiír árat azt kell fizetned.
4/6 A kérdező kommentje:
Elsőre is megérettem mit szerettél volna mondani csak olyan hihetetlennek tűnik az efféle ajánlatok de elhiszem és megy a zöld pacsi..
2014. ápr. 24. 15:43
5/6 anonim válasza:
az 1 forintos repjegy ar sem atveres, csak nagyon keves van belole.
6/6 anonim válasza:
Mostmár azért nincs 1 Ft jegy de, de bizony 2-3 éve többször utaztam esetenként 49,- Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!