Nagyon ciki, lenézendő, hogy még soha nem voltam külföldön?
Figyelt kérdés
A tengert se láttam soha.2014. aug. 17. 19:27
1/15 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Őszintén szólva, szerintem senkit nem érdekel, hogy hol voltál. Nevetséges, ha valaki ezt cikinek tartja. Majd utazol, ha lesz rá lehetőséged és kedvd, ez nem cikiség kérdése.
3/15 anonim válasza:
Apám 71 éves, és soha nem látta a tengert, sőt soha nem volt külföldön. Ettől még kiegyensúlyozott, boldog ember.
Én meg sosem ültem lovon, sőt soha nem simogattam lovat, és nem tartom cikisnek.
42/N
5/15 anonim válasza:
Nem szégyen, csak roppant kellemetlen...
6/15 anonim válasza:
Nem ciki, de tegyél ellene, hogy ez ne legyen így, mert sok szép kimarad az életedből.
Ha a lehetőségeid nem engedték, hogy utazz az nem gáz, az már inkább gáz ha valaki megtehetné, de az igényszintje olyan alacsonyan van, hogy mégsem megy sehová.
7/15 anonim válasza:
az a ciki ha ezert leneznek valakit. Nem az szämit ki merre järt,meg posztolja a tizezer egyiptomi hawaii stb kepeit. Teny hogy sok szepet lätni külföldön is,de elöször ismerjük meg hazänk termeszeti szepsegeit,itt is van böven:)
9/15 anonim válasza:
Bizony, hogy ciki!
Látod, hogy itt is sok idi óta még büszke is rá, hogy nem járt még soha távolabb a falujuk vegyesboltjánál.
A nagyobbik baj, hogy nem is hiányzik nekik, hogy világot lássanak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!