Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Liszt Ferenc repuloter ingyene...

Liszt Ferenc repuloter ingyenes parkolas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismerosomert mennenk a repuloterre autoval , van ott valahol ingyenes parkolasi lehetoseg?

2014. júl. 31. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Hosszabb távra nincs. Én úgy szoktam, hogy egy közeli McDonalds parkolóban megállok (gyorsforgalmi útról látszik), és ha kiért az ember, akiért megyek, akkor telefonál nekem, és csak utána megyek be a reptér területére, mert 5 percig nem kell fizetni.
2014. júl. 31. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Az durva, mert láttam vannak nem gyenge árak...
2014. júl. 31. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A lenti parkolóban 5 perc ingyenes. Akkor érdemes behajtani, mikor már ott vár az ismerősöd, így beleférsz az 5 percbe.
2014. júl. 31. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Viszont azt tudd, h naponta csak 2* mehetsz be 5 percre ingyen, a harmadikért már fizetni kell.

A benzinkútnál lehet kinn táborozni, és várni a telefont.

2014. júl. 31. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:

És a benzinkút messze van oda? Csak hogy ott hagynánk az autót addig és besétálunk ismimért :)

Köszönöm a válaszokat egyébként!

2014. aug. 1. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

A besétálás nem opció.

Akkor már inkább álljatok meg Vecsésen, és taxival menjetek be. Az nincs messze, kb 1000-1500Ft-ból bent vagytok.

2014. aug. 1. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Google térképen nézd meg: Vecsés, Lincoln út.

Annak a 4-es út felőli végében van egy McDonalds's a körförgalomnál, oda le tudtok menni a gyorsforgalmiról is, ott álljatok meg, amíg az emberetek le nem szállt. Onnan pár perc alatt bent vagytok érte, felveszitek, és már jöttök is ki, belefértek az 5 percbe, én is így szoktam.

(első voltam megint, nem bonyolult ez, nem kell túlpörgetni)

2014. aug. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!