Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Liszt Ferenc repülőtér bejárat...

Liszt Ferenc repülőtér bejáratánál meg lehet állni, csak annyira, hogy kiszálljak?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam még, nem tudom, hogy képzeljem el. Én úgy képzelem el, hogy van egy hatalmas parkoló, és akkor a repülőtér, két bejárattal, 2A - 2B -vel. Úgy tervezzük, hogy aki felvisz, az csak megáll egy pillanatra a repülőtér bejárata előtt, a 2B-nél, én kiszállok és ennyi. Nem vár meg, megy haza. Hazafele már mással jövünk. Szóval, ez az elképzelés jó ? Meglehet csak úgy állni autóval a bejárat előtt ingyen?
2013. aug. 4. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Ha csak arra az időre kell akkor a kutyát nem fogja érdekelni, fogod magad kiszállsz a sofőr bekapcsolja addig a vészvillogót, te kiszeded azt ami kell és már mehet is a dolgára.
2013. aug. 4. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nem olyan könnyű, a terminál elé sorompós kapun kell bemenni. De max 5 percre be lehet menni ingyen.
2013. aug. 5. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne vészvillogó??? Ott fog elakadni pont vagy mi? Ez nem a belváros, ahol vészvillogóval bármit is el lehet érni. Sorompó van.

Felül (indulási szint) talán 5 perc, alul (érkezési szint) talán 10 perc ingyenes. Szóval annyit bármelyik szinten meg lehet tenni, hogy kiszállsz és az autó megy tovább. Emiatt ne aggódj.

2013. aug. 5. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Kozvetlen a bejaratnal negyed ora parkolas a minimum, kb 2000 forint, nincs 5 perc sem ingyen. Ellenben a lenti parkoloban 10 vagy 15 perc ingyenes, csak egy kis emelkedon kell felmenned.
2013. aug. 6. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

"Kozvetlen a bejaratnal negyed ora parkolas a minimum, kb 2000 forint, nincs 5 perc sem ingyen."

DE! 5 perc ingyenes, mind az indulási, mind az érkezési szinten közvetlen a bejáratok előtt. Napi 2x lehet ezt megtenni.

De nem kell nekem hinni, itt minden le van írva pontosan:

[link]

Terminál parkolóban pedig első 10 perc ingyenes, ezt is napi kétszer lehet maximum megjátszani. Terminál parkoló is közel van a bejárathoz, csak azért nem pont az ajtóban, pár métert sétálni kell.

2013. aug. 7. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!