Liszt Ferenc repülőtéren, hogy fogom megtalálni a beérkező járatokat?
Figyelt kérdés
Soha sem voltam még repülőtéren, és pont ezért kicsit izgulok. Barátnőmért fogok felmenni és nem tudom, hogyan fogom megtalálni őt, vagy mit csináljak, merre menjek. Valaki elmagyarázná nekem? Úgy tervezem, hogy aki elvisz kocsival, annak mondom hogy ott tegyen ki, ahol van ingyen 10 perc parkolás, én kipattanok, ő meg megy Isten hírével, aztán barátnőmmel haza majd mással jövünk. Szóval ha ott megyek be, merre menjek? Hogy néz ez ki??2013. aug. 1. 20:45
1/7 anonim válasza:
Nem igazán lehet eltéveszteni. Van érkezési szint és indulási szint. Neked az alsó szint kell, ott van az érkezés. bemész, és nézed a fotocellás ajtókon kijövő embereket. A csajod is ott lesz.
2/7 anonim válasza:
Szia, remélem tudok segíteni:
Szóval a 2-es terminál két részből áll, 2A és 2B terminálból. Mindkét terminál két szintes, a földszinten kell várakozni a beérkező járatok utasaira, ergo neked is a földszinten kell várakozni. Szimplán bemész, és a csarnokban megállsz.
A te szempontodból csak az a kérdés, hogy a barátnőd melyik terminálra fog érkezni, ezt feltétlen kérdezd meg tőle. A 2A terminál a jobb oldali, a 2B terminál a bal oldali.
A parkolás azt hiszem csak 5 percre ingyenes.
3/7 anonim válasza:
Egy nagy táblára kiírják az érkező járatokat és, hogy melyikre érkeznek. A többit már elmondták.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. aug. 1. 21:44
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 2B
2013. aug. 1. 22:49
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a 2B-be mennek akik indulnak, tehát ott lehet becsekkolni és a 2A-ban van az érkezés, legalábbis mi úgy mentünk, 2B-ből indultunk és 2A-ba jöttünk viisza
7/7 anonim válasza:
ja nem, mégse :D mindkét terminálban van indulás és ékezés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!