Utazott valaki mostanaban Ryanairrel? Satraztatnak még a Liszt Ferenc reptéren?
Brusszel Charleroi. Egyébként nekem se lenne problémam a satrazassal, ha nem egy kisbabaval és egy 6 évessel utaznék. Igy azért eléggé félek a wc és ulohely nélkuli satraktol.
Husvétkor megint utazom, és jo lenne tudni, mire szamitsak, mert ha satraztatnak, akkor inkabb Wizzair-rel megyek. (Sajnos nincs mas lehetoségem, mas légitarsasag nem megy tolunk Budapestre.)
De egyetértek, szerintem is tul van kicsit lihegve a satrazas. Aki fol van ezen haborodva, az nézzen korul egyszer Paris-Bauvais-n... (Na jo, az mas kérdés, hogy a Liszt Ferenc az egyetlen, nemzeti repterunk...)
Oh ez nagyon jo hir, koszonom! Azért voltam kicsit megijedve, mert masfél oras acsorgasokrol olvastam a neten.
Mondjuk Charleroi-n fél orat kellett allni, amig arra vartunk, hogy kiengedjenek a géphez, és az nem satorban volt, hanem bent, 25 fokban, nagykabatban, hat az sem volt nagy élmény. Azokban a percekben szivesebben lettem volna egy futetlen satorban.
Amugy Bauvais-n nem a séta volt a bajom, arra nem is emlékszem, csak arra akartam utalni, hogy valoszinuleg ez volt életem leg fapadosabb reptere. :)
Wizzair mennyivel is jobb? Én töltöttem már el 15-20 percet buszon ácsorogva wizzairnél. Akkor már inkább legyen sátor ahol szabadabban mozogsz amíg nem lehet géphez sétálni. Jól mondod, túl van lihegve, MÁV-nál se visznek busszal az ajtóhoz, a repülő is csak egy közeledési eszköz. Nem kell sznobnak lenni*, csak mert repülő. Régen sajnos csak a gazdagok repülhettek ezért kialakultak azok a luxus körülményeskedések, amik most egyeseknek furcsa hogy bizonyos társaságoknál ilyen nincsen.
*: nem rád vagy itt akárkire értettem a sznobságot hanem a sok hülye újságcikk és ezen problémázók tömegére. De szerencsére talán elcsendesült már ez a vihar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!