Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazott valaki mostanaban...

Utazott valaki mostanaban Ryanairrel? Satraztatnak még a Liszt Ferenc reptéren?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tegnap jottem el Budapestrol és a satrat csak kivulrol lattam, mert busszal vittek a repulohoz. Ez valami véletlen volt, vagy sikerult megegyezniuk a BUD-dal? A neten nem talaltam semmi erre vonatkozo informaciot.
2013. jan. 8. 11:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

# 6/10 Időpont 01-10 01:59

Egy reptér és egy vasútállomás illetve a légiközlekedés a vasúti közlekedés ég és föld.

Az nem sznobság meg luxuskörülmény, hogy nem sátorból történik a beszállítás, hanem a hagyományos kulturált körülmények között.

A luxuskörülmények a prémium váró. Olyan is van a Liszt Ferencen, az számít luxusnak.

Milyen sznob körülményeskedésről beszélsz?

Aki nem élvezi az alacsony színvonalú "kiszolgálást" az már mind sznob és utáljunk mindenkit aki régebben is megtehette, hogy repül vagy most sem (sem mindig) fapadossal megy?

Szánalmas vagy.

A minimum lenne még a diszkont légitársaságoknál is, hogy kulturált körülményeket biztosítsanak. Illetve a reptér részéről is alapvető dolog lenne.

2013. febr. 1. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!