Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Liszt Ferenc reptéren a...

Liszt Ferenc reptéren a "Skycourt" részbe csak azok mehetnek be, akik utaznak? Tehát chek-in után? És most, hogy zárva van a kilátóterasz, a kísérőknek van lehetőségük valahonnan megnézni a repülőket? (Még több kérdés lent. )

Figyelt kérdés

A kisfiam utazik, valószínűleg a 2A terminálról indul, és a kislányommal együtt jó lenne megvárni és megnézni, ahogy felszáll a gépe... Engem teljesen összetört az infó, hogy zárva a kilátóterasz.

Tapasztalt utazóktól kérdem:

- az utasoknak ugye csak chek-in után lehet ásványvizet vásárolniuk? És úgy mégis, mennyi pénz legyen a fiamnál, hogy elég legyen ásványvízre, esetleg valami ropogtatnivalóra ott a reptéren? Gondolom a reptéren nem 100Ft egy üveg ásványvíz...

- nem fapadossal utazik, hanem egy állami légitársasággal, és akkor ugye "alagúton" (vagy mi a neve annak a csőnek?) keresztül fog beszállni a gépbe, vagy busszal viszik ki a géphez, szóval nem kell ott kinn a placcon mászkálnia...?

14 éves gyerekről van szó, első repülőútja, szóval ezért a sok kérdés, izgulok érte...

2013. máj. 8. 11:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
33%

1. Zárva van valóban a kilátó.

2. csak check-in után lehet, mert nem lehet vinni fél liter folyadékot egyben. Kb 8-900 Ft az ásványvíz.

3. Nem attól függ az alagút, hogy fapados vagy állami társaság, hanem hogy épp hova sorolják. A placcon nem nagyon mászkálhat, mert ilyenkor busszal viszik a géphez. Eltévedni nem fog :) Ha esetleg tanácstalan, kérjen segítséget a check-in-nél, a stewardessek segítenek majd.

Egyébként melyik légitársasággal utazik?

2013. máj. 8. 11:32
 2/20 A kérdező kommentje:

Sz1a!

Kösz1 a választ.

Amúgy Turk1sh A1rl1nes.

És a k1látóteraszon kívül valahonnan van esetleg közel1 rálátás a k1futóra, meg a gépekre? Akár ablaküvegen keresztül? Vagy k1ntről, valahonnan az épület közvetlen közeléből?

2013. máj. 8. 11:48
 3/20 A kérdező kommentje:
Egy fél l1teres ásványvíz 800-900 Ft...???? Oppá, jó, hogy megkérdeztem... Még egyéb dologra 1s szüksége lehet, szóval kell, hogy legyen nála elég pénz.
2013. máj. 8. 11:51
 4/20 A kérdező kommentje:
Bocs, letörött a röv1d "í".
2013. máj. 8. 11:53
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha kijössz a repülőtér épületéből, oldalt a felhajtónál állva elvileg láthatod a gépet felszállni, HA délkelet felé szállnak fel. Ha északnyugat felé, akkor a belváros felé száll fel a gép. Abban az esetben a gyorsforgalmi út mellett meg tudtok állni, és onnan figyelni. Vagy ha ismerősek vagyok a XVII kerületben, akkor a reptér mellett a mezőre is ki tudtok menni autóval, a kerítés mellett figyelni a felszállást :)

Ha nem folyékony, ételt be tud vinni, de elvileg a gépen adnak. Ha csak vizet inna, azt a mosdóban is szerezhet, egy üres ásványvizes üveg legyen nála, és fel tudja tölteni.

2013. máj. 8. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Utashíd a neve, de lényegtelen a beszállás módja szerintem.

Vigyen üres üveget és biztonsági ellenőrzés után töltse a mosdóban, én mindig így szoktam, az ingyen van.

2013. máj. 8. 12:06
 7/20 anonim ***** válasza:
Max ker órával a gép indulása elott tud becsekkolni,annyi idő alatt nem lesz semmi baja, ha nem iszik, a gépen meg kap úgyis
2013. máj. 8. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
40-60 perccel tud legkésőbb becsekkolni, nem két órával, az általában a kezdési időpont a check-in-hez.
2013. máj. 8. 13:32
 9/20 anonim ***** válasza:

#8-as: az előző pont arról beszélt, hogy 2 óránál korábban úgyse jut be a terminálba, két óra alatt meg nem hal szomjan. Lehet, hogy később megy be, és akkor még kevesebbet kell "szomjazni" de előbb nem valószínű. Félreértetted :)

Mondjuk ez az ivás kérdés nem hiszem hogy probléma lenne. Lehet venni is, meg ott a mosdóban az ingyenes ivóvíz, ami iható, mint ahogy szinte mindenhol máshol is az országban szerencsére.

2013. máj. 8. 14:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: A Skycourtbe elvileg csak az mehet be (az ott dolgozókon kívül) aki aznap utazik. Gyakorlatilag meg az, akinek van aznapra érvényes foglalása. A kettő nem feltétlen ugyanaz, azaz pl. ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy bemenj, akkor vegyél pontosan ugyanarra a napra egy tetszőleges legolcsóbb fapados jegyet bárhova és akkor bemehetsz te is aztán persze te nem repülsz el azzal a járattal amire jegyet vettél. Sok értelme nincs szerintem, de így megoldható. Persze ha te egy reggeli járatra veszel jegyet és a fiad csak este repül akkor már nem igazán megoldható, mert a lekésett járat miatt már nem fognak beengedni.
2013. máj. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!