Nem tudok dönteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm meghívott, hogy elutazzak velük egy hétre, és bele is egyeztem, mert nagyon szeretnék menni. Viszont mikor elmondta, mikor mennénk rájöttem, hogy pont akkorra ígértem meg a barátomnak, hogy találkozok vele egy programon. Arra a napra, amikor a program van még nem érnénk vissza. Nem tudom mit kéne tennem, szeretnék elmenni a barátnőmmel, de nem akarom megszegni a barátomnak tett ígéretemet.2014. júl. 5. 14:52
1/2 anonim válasza:
Beszéld meg a barátoddal. Ha normális, meg fogja érteni.
2/2 anonim válasza:
Nő vagy férfi vagy? Barátnőddel és barátoddal való kapcsolat milyen? (haver vagy szerelmi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!