Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem tudok dönteni! Síelés...

Nem tudok dönteni! Síelés vagy egyetem?

Figyelt kérdés

Lehetőségem nyílt rá, hogy elmenjek síelni a haverokkal, de így egy egész hetet hiányoznék az egyetemről. Egyszerűen nem tudok dönteni. Pár tantárgyból még csak akkor lesz az első óránk, amin fontos lenne ott lenni, no meg ott vannak a szemináriumok, amikről csak háromszor hiányozhatok.

Félek, hogyha elmegyek, nem fogom tudni bepótolni az anyagokat, lemaradok, stb.

Mit tegyek?

2010. febr. 4. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj síelni,egy hetet simán be tudsz pótolni.
2010. febr. 4. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
síelés...belefér :)
2010. febr. 4. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán be lehet pótolni egy hetet. Szórakozz, lehet, hogy később már nem lesz rá lehetőséged.
2010. febr. 4. 12:17
 4/8 anonim válasza:
Síelés, egyértelmű, meg új csajok, pia, mi kell még?
2010. febr. 4. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj el síelni,aztán legalább frissen(v másnaposan) kezded a második félévet,egy hét bőven belefér!!!
2010. febr. 4. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
magamat ismerve egy alkalmat sem hagynék ki ha síelni mehetnék.. csak úgy menj el, ha elég kitartó leszel, hogy bepótold a sok anyagot.. amúgy itt volt a szünet, mért nem akkor mentetek?:)
2010. febr. 6. 13:38
 7/8 anonim válasza:
ne parázz, nyugodtan menj el:))) Elsőéves vagy egyébként?
2010. máj. 26. 09:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi a választ, bár azért láthatod, hogy nem mostani a kérdés :) Májusban nem szokás síelni.

Egyébként igen elsős vagyok és el is mentem síelni és jó volt és simán ki lehet hagyni egy hetet, észre se vettem

2010. máj. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!