Érdemes kihagyni egy évet az egyetem előtt?
Azoknak a válaszait várom , akik úgy döntöttek , hogy az egyetemi év (bármilyen egyetem, bár orvosisokra különösen kíváncsi vagyok) előtt külföldön próbálnak szerencsét. Megérte-e, időpocsékolás volt, újra megtennétek -e? Miért?
Engem felvettek, de hezitálok hogy elkezdjem-e.
Én kihagytam, igaz, nem orvosira mentem utána.
Egyrészt óriási élmény, azóta is életem legjobb éveként emlegetem, világot láttam, egy csomó barátom lett a világ összes pontjáról, talpraesett lettem, önállóbb sokkal, teljesen kicserélődtem.
Ugyanakkor elkezdeni az egyetemet szenvedés volt, nagyon elszoktam a tanulástól, gimi után egyből talán könnyebb lett volna. Így az első két félévem jó szar lett, mára már belerázódtam és nem csinálnám másképp.
Örülök , hogy így látod :)
Megkérdezhetem hova mentél? Önállóan indultál neki, vagy valami szervezet segítségével?
Szia!
Én most megyek au pairnek. Már befejeztem egy 2 éves felsőfokú képzést, most felvettek az egyetemre, de 1 évet halasztok. Most érzem úgy, hogy szükségem van rá :)
Én egyetem után mentem ki :-) megérte :))
Egyetem alatt is kimehetsz.. cserediákként
nyári szünetekben stb
Én nem hagynék ki 1 évet, utána nehezebb lesz..
De a te döntésed! :)
Hajrá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!