Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Szégyellnem...

Mit tehetnék? Szégyellnem kellene emiatt magam?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam nyaralni a családommal.Nincs rá pénzünk.A sulival voltam kirándulni de csak Szatmárcsekére,Egerbe,Tokajba.Stb.1 napra.Külföldön még sosem jártam.Tavaly voltam másodjára Budapesten az osztályommal,nekem már az is kész külföld volt.Idén nem voltam sehol.A barátaim nem érnek rám.Van hogy 1 teljes hónapig ki sem megyek a házból.Unatkozok.Van esetleg valami ötletetek ami olcsó vagy amivel kibírhatnám a nyarat nyaralás nélkül? Dolgozni akartam menni,de egyrészt félek,másrészt meg mindig mindenről lemaradok. 19/L
2014. júl. 2. 13:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 42/F vagyok, és sátorral megyek Bécsbe. Költőpénzem mondjuk nekem sincs, ill. nagyon kevés. Szívesen megosztanám veled a sátramat, bár napi 7,50 eurót ki kellene csengetni a napidíjért (ami kb. 2500 ft)
2014. júl. 5. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!