Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Önkéntes munka külföldön?...

Önkéntes munka külföldön? [bővebben lent]

Figyelt kérdés

Lehetséges önerő (tőke,pénz) nélkül kimenni akárhova önkéntesként? marmint szivesen utaznék világot látnék stb... de anyagliag egyáltalán nem állok úgy hogy akár egy repjegyet is kitudnék fizetni.. de mint mondtam utazni szeretnék.. és segíteni dolgozni.. ha esetleg tudnátok vmi infokat adni.. vagy linket.. vagy akarmien tapasztalatot.. ausztráliába afrikaba akárhova önkéntes munka lehetséges? :D francia légión is gondolkoztam de azt biztos nembírnám.. de valahova menni szeretnék.. mert unalmas sivar az életem-... remélem nemfogtok most lehurrogni.. mert elég érdekesre sikeredett eza kérdés..

boldog uj évet mindenkinek

2010. jan. 1. 17:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hmm.. érdekes =) majd megy privi
2010. jan. 1. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
European volunteer service ? Úgy tudom pályázni kell rá. Én is gondolkodtam rajta. De még nem néztem alaposabban utána. Igen, nyelvtudás nélkül nem megy, de pl az nekem is megvan.
2010. jan. 1. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézz körbe itt: www.utilapu.org

Az EVS-ről, és egy másikról az LTV-ről kaphatsz bővebb infót, minden fent van. Illetve én ezzel a szervezettel kétszer rövid táboroztam már, aminek a lényege pont az amit leírtál. Két hét önkéntes munka, délutánonként/esténként közös program, túra, városnézés, stb, ahogy hétvégén is. Csehországban 20 ezer ft-ből voltam így ha azt a pár nap pluszt nem számolom, amikor saját költségre ott maradtam még más tájakon is körbenézni. Nekem iszonyatosan tetszik maga a társaság, az egésznek a hangulata.

2010. jan. 1. 18:35
 14/15 Sango válasza:

Munka- és tanulási lehetőség a Dán Királyságban!

Szeretnél külföldön élni, dolgozni, illetve tanulni?

Szereted a kihívásokat?

Szeretnél új dolgokat, embereket és kultúrákat megismerni?

Szeretnél nyelveket tanulni?

Szeretnél segíteni másokon?

Szeretnél kalandozni a világban?

Szeretnél új életet kezdeni?

Ha igen, akkor gyere Te is Dániába önkéntesnek! Több program közül is választhatsz, és, amennyiben sikeresen elvégzed valamelyiket, akkor lehetőséged nyílik Afrikába is elutazni és segíteni az ott élő embereknek.

A programba csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek, de a részvétel nem iskolai végzettséghez kötött, azonban egy erős alapszintű angol nyelvtudás mindenképpen ajánlott! A programra való jelentkezés költségekkel jár: 4 000 dán korona, azaz körülbelül 176 000 forint regisztrációs díj befizetése után lehet csatlakozni. A választott program elvégzése után diploma szerezhető.

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, a sango.marosi@gmail.com ímélcímre írj, hogy fel tudjam Veled venni a kapcsolatot és tájékoztathassalak a részletekről!

2012. jan. 12. 14:41
 15/15 anonim válasza:

Szia!

Nem akarom teleposztolni az oldalt hirdetésekkel, ezért az eredeti ötletemhez képest, nem másolom be a hirdetést. :)

Én a DRH-Norway sulival mentem ki Indiába. Ott is egy kezdő regisztrációs díj volt, utána megdolgoztunk mindenért, és a suli állta. Nem bántam meg, életem legnagyobb kalandja volt.

A weboldaluk: www.drh-norway.org

Ott találsz magyar nyelvű promotert is az e-mailek között.

2012. jan. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!