Thaiföldön vannak kígyók?
mármint tudom hogy vannak, de nagyon sok? sok a "támadás"?
nem félek a cápáktól, a tigrisektől ... de a kígyóktól nagyon. sok kígyóval találkoznék?
jaja tudom hogy vannak sárkányok, de szerencsére nem azon a részen ahova mi mennénk :))
köszi 2. válaszoló! :)
Természetes vannak kígyók.
Azt kapod majd ebédre.
rengeteg van az éghajlat miatt is.bangkok-i üzleti negyedben talán nem fogsz velük találkozni, de a város más részein is előfordulhatnak, van hogy a csatornából kerül elő, volt aki reggel wc-re menet talált kígyót a kagylóban, mert feljött a csatornán.
ha kertes házas övezetbe mész és még mindig csak a fővároson belül vagy, ott bizony elkerülhetetlen hogy találkozz velük.
én ezt az ázsiai szubtrópusi meg monszun éghajlatú területeket egyenesen kerülöm, utazás szempontjából, és a fentebb leírt dolgok miatt.
ausztrália és új zéland sem jobb, azzal a különbséggel hogy ott még mérges rovarok, pókok is vannak, és némelyik halálos csípésű.
maradj inkább európán belül, vagy amerikai részen, bár ott is sanszos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!