Gergely006 kérdése:
Apum Németországba szertne menni dolgoznilll ez nem is gond jobban keress legalább -De! Többi lent Mi?
Figyelt kérdés
Azt szeretné ha vele mennénk és kiköltöznénk de én nem tudok olyan jól németül nem is szeretem annyira én itthonl szeretnék maradni de néha azért jobb lenne kimenni kicsit. Menjek?
Mit tegyek?? menjek ne menjek nem tudok németűl jol...????
2014. márc. 11. 17:52
1/9 anonim válasza:
Menj. Hamar megtanulsz majd németül.
2/9 anonim válasza:
Menj. Majd megtanulod a nyelvet. Az en gyerekeim nulla nyelvtudassal lettek belokve az iskolakapun kulfoldon, a nagyobb fel ev utan mar konyvet olvasott, egy evvel kesobb mindegy neki milyen nyelven veszi ugyanazt a sorozatot a kezebe. Ha meg nem valik be meg mindig haza tudsz menni.
3/9 anonim válasza:
Én biztos hogy sikítva igent mondanék egy ilyen jövőt megalapozó, virágzó ötletre, nem is kívánhatnál jobbat...
Ez olyan jellemző, hogy mindig annak adatik meg ilyen, aki nem is akarja. Így inkább örülj.
4/9 anonim válasza:
Peresze hogy menj! :) Ez egy nagyon jó lehetőség lehet számodra is! Egy kihagyhatatlan lehetőség! Belecsöppeni egy másik kultúrába. Az adott nyelvet használni...stb. Gondolj bele abba is, hogy milyen szerencsés lehetsz, hogy van lehetőséged egy ilyen dologra!
5/9 anonim válasza:
Meg ne sértődj, de magyarul sem tudsz jól...
6/9 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam bocsánat este voltmár...
-De fontolóra veszem még ezt és semmi bajom sincs az országgal imádomcsak,a nyelv ami nem annyira könnyü megtanulni....
2014. márc. 12. 07:13
8/9 A kérdező kommentje:
13 agusztusban leszek 14
2014. márc. 18. 11:25
9/9 anonim válasza:
Szia en is 14 leszek augusztusba en is könnt vagyok nekem tetszik 2 eve vagyok kint ,ha kérdésed van akkor irj rám nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!