Németországba vagy Franciaországba mennél szívesebben?
Figyelt kérdés
Melyik ország vonz jobban és miért? Hol több a látnivaló?2014. febr. 28. 17:19
1/4 anonim válasza:
Franciaországba már voltam,Németbe is,de azt nem szeretem.Mind a 2 helyen van sok látnivaló,viszont Franciába azért jobb mert ott tudsz választani időjárás szempontjából,Németbe mindig esik az eső
2/4 anonim válasza:
Nem, nem esik mindig az eső, viszont tény, hogy a nap sem süt annyit, mint Magyarországon. Egyébként Németországon belül sem egyforma az időjárás, én pl. idén nem láttam havat, de 150 km-re tőlünk nagy hó volt még múlt héten.
A kérdésre válaszolva, Franciaországban még nem voltam, de a francia nyelvet utálom. Persze ha csak egy nyaralásról van szó, az más.
3/4 anonim válasza:
Fr.o. több jót hallottam róla, elegánsabb.
4/4 anonim válasza:
Ha autóval mész akkor mindkettöbe, ha nem tudsz választani.
Mivel franciába az út németeken keresztül megy, söt nem is akármilyen részén az országnak, akkor azt már megnézném ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!