Franciaországba hogyhogy nem költöznek olyan sokan, mint mondjuk Angliába vagy Németországba? (magyarok)
Egyrészt azért, mert a magyarok nagyon kis része tud franciául, ugyanis a két legelterjedtebb nyelv Magyarországon az angol és a német.
Másodsorban pedig Franciaországban, francia végzettség, nagyon kiemelkedő francia tudás nélkül esélytelen elhelyezkedni, mivel Franciaországban a munka világa egy eléggé zárt rendszer és elsősorban a helyi végzettséggel rendelkezőket veszik fel.
Sem Németországban, sem Angliában nem fognak soha szeretni, de a franciákra ez halmozottan igaz!
Az első hozzászóló elmondott mindent. :)
Egyrészt elég népszerűtlen nyelvük van.
Másrészt soha nem fogadnának be.
Szerintem Németország a legjobb :)
Fejlettebb , és nagyon nagyon jó a szociális rendszere :)
MINDENKI NÉMETORSZÁGBA MENJEN !!
www.iranynemetorszag.hu
Irány Németország !!!
Talan mert a francia nyelv kevesbe elterjedt.
Hogy ne fogadnanak be az nem annyira igaz, francia torvenyek pl engedik a kettos allampolgarsagot, mig a nemet nem.
En itt elek es dolgozom lassan negy eve, allampolgarsagot is kaptam es kihoztam az egesz csaladot.
Szoval meg lehet csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!