A párom macedóniában él, Németországba szokott utazni 3 hónapra, azaz 90 napra vízummentességgel, aztán hazautazik Macedóniába, beutazbat ez rögtön utána hozzám Magyarországra minden gond nélkül?
Utolso :Mit tudsz te egyáltalán Makedóniáról,te kis kōcsōg? Sztem azt se tudod, h hol van. Azért, mert te poligám családban nõttél fel, és anyád egy ötödrangú senki volt ebben, mert olyan rusnya, azért nem kell még fantáziálnod, és olyasmiket állítani, amirõl fogalmad sincs.
Kérdezô: én úgy tudom, h 90 napig lehet tartózkodni eu-s országban (ill. pontosabban a Schengeni övezetbe tartozó országba), de annak lejárta után elég csak a határt átlépni(pl. Szerbiába), aztán 10 perc múlva visszafordulsz, és újból 90 napig tartozkodhadsz pl. Magyarországon, de lehet, h rosszul tudom,nem akarok hazudni.Mondjuk hozzáteszem, h olyan hú de szigorúan nem ellenõrzik ezt, tehát nem jár akkora kockázattal. Arról konkrétan, h egy 90 mapos Eu tartozkodás után 90 napig nem lehetne belépni,olyanról én személy'szerint abszolút nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!