Megválaszolnád nekem a nyaralás és étkezés közvéleménykutatásomat?
Figyelt kérdés
Dolgozatot írok, és kellene pár hiteles adat.
Szóval az lenne a kérdésem hozzátok, hogy aki volt külföldön (akár többször is) körübelül hány százalékban fogyasztott legalább egyszer az adott ország tipikus ételeiből. Van-e olyan aki mondjuk azért ment nyaralni valahova, mert pl mondjuk imádja a kínai kaját, ezáltal a kínai szokásokat, és elment Kínába. Szóval befolyásolta-e a választást az ottaniak érkezési szokása.
Még egy kérdés, mennél-e olyan országba, ahol polipot, medúzát, esetleg bogarakat vagy más számodra nem kedvenc ételeket fogyasztanak?
Várok mindenféle ehhez kapcsolódó véleményt, történetet. Igazán sokat segítenétek!
2009. dec. 14. 12:59
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is, már szinte összeállt a fejemben a fogalmazásom, és eredetileg nem így szándékoztam írni, ezért örülök, hogy a leírásotok alapján megváltozott ez.
2009. dec. 14. 17:41
12/12 anonim válasza:
sokfelé jártam én is, és mindig azt eszem amit a helyiek is...a legborzasztóbb a halfejes káposztaleves volt egy moldáv kolostorban...ráadásul a halfej meg volt szentelve, muszály volt benyomni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!