Nyaralás, közös fürdő!?
Figyelt kérdés
2 hét múlva megyünk nyaralni a barátokkal a Balatonra. Egy kollégiumban leszünk, ahol közös fürdő van. Nagyon gáz, ha én alsónadrágban fürdök? Eléggé szégyenlős vagyok és csak a barátnőmnek mutogatom magam. 24/F2011. aug. 15. 22:02
1/10 anonim válasza:
Attól, h közös a fürdő, méh használhatjátok egyenként....
De ha szeretnél, fürödj alsónadrágban. Nehogy ezen agyal a nyaralásodon. A fő, h jól érezd magad!
23/n
3/10 anonim válasza:
Én még ilyent nem is hallottam, hogy egy pasi ennyire szégyellős legyen. Szerintem gáz, de ez csak az én véleményem. De amúgy tényleg, nem kell egyszerre zuhanyoznotok, inkább kelj fel reggel korábban, és mondd, hogy te olyankor szeretsz menni, vagy bármikor, mikor a többiek tuti nem mennek.
4/10 anonim válasza:
szerintem sem gáz, de tényleg, mért kéne, hogy bárki lásson? vidd be a ruhád, odabent fölöltözöl, már úgy jössz ki, és megmondod nekik, hogy amíg bent vagy, ne jöjjön be más. nem olyan nehéz ez
5/10 A kérdező kommentje:
Ez egy kollégium, nem tudom megmondani a több száz embernek, hogy csak én szeretném birtokolni a fürdőszobát.
2011. aug. 15. 23:19
6/10 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy rajtad röhögjön a többszáz ember, akkor fürödj alsógatyában.
7/10 anonim válasza:
:D ne már. szerintem alsógatyában ne fürödj. nálunk is több százan vannak a koliban de tudtam úgy fürödni hogy nem volt ott senki. amúgy nem egymást nézegetitek nem? beállsz fürödni, nem is látnak.. aztán akkor mész ki amikor mindenki el van foglalva magával :D ?
8/10 anonim válasza:
Bemész a fürdőbe és bezárod az ajtót.
5 percet mindenki tud várni.
9/10 Ráffájel válasza:
Jajj ne csináld már. Szerinted ki kíváncsi pont a te pélódra?
10/10 anonim válasza:
Nálunk is közös fürdő volt a koliban, még is mindig egyedül fürödtem, olykor barátnőmmel. Kialakult egy szokás, hogy a fürdőben ha már van valaki, akkor más nem áll be mellé. Persze nyáron nyaraló embereknél ez biztos nem lesz bevett szokás, de ugyenamár... senkit nem érdekel a hátsód, hidd el hülyébben fognak rád nézni ha alsógatyában fürdesz. Ne csúcsidőben menj zuhanyozni (este 8 felé és reggel), hanem valamikor a kettő között, amikor nincs ott senki, ha meg beállít valaki, hát beállít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!