Mennyire fontos/nem fontos nektek a nyaralás? Mit vagytok hajlandóak/nem hajlandóak feláldozni érte?
Nekem is fontos, mert hiány érzetem lesz ha nem megyek például külföldre egy évig, erre mindig van keret, mert nekem az élmények fontosabbak a tárgyi javaknál.
Nem költök hülyeségekre, smink, ruha, (majd ha nyaralok, veszek valamit emlékbe)
Nekem egyáltalán nem fontos, az elmúlt 10 évben 2x ha nyaraltam. Nem úgy neveltek, gyerekkoromban sem voltunk gyakran nyaralni, így nem is szoktam hozzá.
Idén a barátom menni akar, de nekem nincs hozzá nagy kedvem, egy gond a szervezés, az itthoniak irigykednek, rosszindulatúskodnak és egy halom pénz elmegy, amit lakásfelújításra is költhetnék... azért remélem jó lesz. A kapcsolatunkra úgyis ráfér.
Nagyon jót tesz, ha legalább félévente pár napot csak a családdal vagy a párommal kettesben tudunk lenni vmi olyan helyen, ami kiszakít a napi rutinból. Utazni meg jó és izgalmas. De ez a kettô nem feltétlenül ugyanaz...
Fontosabbnak tartom a hosszú távú anyagi biztonságot, nyaralásra, utazásra erômön felül sosem áldoznék. Nem is tudnám jól érezni magam, ha ott lebeg felettem, hogy mi lesz, ha lejár a felhôtlen 1-2 hét.
Szerintem nagyon fontos a nyaralás. Én megyek mindig a mamához is akkor unokatesóimhoz, rokonokhoz. Számomra az is nyaralás. Meg megyünk persze a családdal is. :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!