Van rajtam kívül még olyan aki elmúlt 19 éves és még nem volt külföldön?
Több ismerősöm is van aki már bejárta fél európát, már 2 évesen külföldön nyaralt de én még soha nem jártam külföldön pedig sok helyre már útlevél se kell.
Lehet hogy azok közül akik a '70es '80as években született
van olyan aki huszonéves korában járt először külföldön de akkor még nem nem lehetett útlevél nélkül menni sehova de manapság már más a helyzet.
Néha cikinek érzem és csak hallgatok amikor mások a külföldi élményeikről mesélnek hogy nyáron hetente mentek külföldre stb.
látod, nem a pénzzel van a gond, hanem azzal, hogy gyáva vagy, viszont siránkozol, hogy neked milyen rossz, hogy még nem voltál sehol...
nem hinném, hogy 19 évesen szülői díszkíséret kéne egy utazáshoz. 18 éves korom óta nem voltam szülőkkel külföldön, csak barátokkal, vagy a párommal.
Az hogy barátokkal meg pároddal voltál az más.
De tök egyedül úgy hogy senki ismerős nincs ott sztem még te se mennél el. Azt se tudom hogy milyen egy határátkelő vagy hogy mit csinálnak ott, mindenkit átkutatnak e vagy nem. Haverok is szülőkkel mennek amúgy...
Ne legyél gyáva. Ha nekem lenne pénzem rá és lehetőségem gond nélkül kimennék egyedül Londonba. Csak élelmesnek kell lenni.
Pedig én 15 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!