Van rajtam kívül még olyan aki elmúlt 19 éves és még nem volt külföldön?
Több ismerősöm is van aki már bejárta fél európát, már 2 évesen külföldön nyaralt de én még soha nem jártam külföldön pedig sok helyre már útlevél se kell.
Lehet hogy azok közül akik a '70es '80as években született
van olyan aki huszonéves korában járt először külföldön de akkor még nem nem lehetett útlevél nélkül menni sehova de manapság már más a helyzet.
Néha cikinek érzem és csak hallgatok amikor mások a külföldi élményeikről mesélnek hogy nyáron hetente mentek külföldre stb.
Én először 21 évesen voltam külföldön. Párizsban, 1 hetet, busszal, főiskolai szervezéssel. Sajnos azóta sem voltam külföldön...
23/L
Én 29 múltam és még én sem voltam külföldön:(((
DE MEGFOGADTAM HOGY ADDIG NEM VAGYOK HAJLANDÓ MEGHALNI AMÍG NEM LÁTOM A TENGERT!!!
22 vagyok,és szintén nem...
arra pénzem még nincs,hogy tengerpart,és hasonlok,annak meg nem látom értelmét,hogy vmelyik szomszéd országba át,és...
de annyira nemzavar,még 2-3 év,és külföldre (spanyolokhoz remélhetőleg) lakni megyek,nem nyaralni...nah akkor majd vágyodhatok magyarországra...
Én először akkor voltam külföldön, amikor anyu terhes volt velem, aztán később 19-22 éves korom között 2-szer vagy 3-szor átsétáltam a határon, egyszer Szerencsnél, és 1 vagy 2 alkalommal pedig Esztergomban a Mária-Valéria hídon.
22 éves elmúltam, amikor elmentem vonattal 1 napra Olaszországba, Velencébe egyedül, mert nem akartam itthon lenni március 15-én, és a híradót hallgatni, milyen balhék vannak. Ezt az utat tavaly megismételtem a karnevál idején, ezen kívül 1-szer voltam Grazban és 1-szer a Garda-tónál kórussal, családdal soha sehol határon túl, pedig anyunak apám a házasságuk előtt ígérgette, hogy be fogják járni a világot, ehhez képest minden nyarat a Balatonon töltöttünk.
Kétszer sétáltam át Komárno-ba Komáromból fagyizni egy-egy strandos nap alkalmával, de semmi egyéb. Sajnos nem tehetjük meg. Megígértem az Anyukámnak, hogy egyszer elviszem megnézni a piramisokat, de egyelőre csak álom... Majd talán egyetem után, ha kapok valami kultúrált állást, vagy nyerek valahol egy nagyobb összeget. :D
20/L
13:58-as
Szerencsnél melyik országba mentél át? Szerintem elírtad, vagy rosszul emlékszel, mert Szerencs nem a határon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!