Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik ki koltoztek kulfoldre?

Figyelt kérdés
Mondjuk Berlin,London stb?? Hogy teltek az elso hetek? Találtatok munkát? Milyen volt a be illeszkedés az új kornyezet?

2014. jan. 26. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Anglia /Oxford.

Az első hetek, sőt hónapok iszonyú kemény, és nehéz volt. Csak azért nem adtuk fel, mert egyikünknek volt állása. Én hónapokig nem találtam munkát. Beilleszkedni is nehéz volt, talán most 7 év után mondhatjuk azt, hogy "jól elvagyunk"... Addig küzdelem az egész.

2014. jan. 26. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
En siman beilleszkedtem, otthon erzem magam elso perctol kezdve.Van itt olyan akinek evek utan sem sikerult. Munkat is talaltam, nem azonnal es utkozben modositani kellett a tervemen,de sikerult es most mar sinen vagyok.
2014. jan. 26. 14:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen :)
2014. jan. 26. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Esetôeg rád írhatok? :) én is tervezem ,hogy ki megyek Londonban és szeretnék kérni néhány tanácsot felék egy picit új hely meg minden.
2014. jan. 26. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Hamburg. Az elsö pär het nehez volt, de ismerösöknek köszönhetöen(nem magyarok) talältam munkät. A beilleszkedes nem volt nehez. Az uj környezetet is megszoktam. Itt vagyok 2 eve, de semmi penzert nem mennek vissza.
2014. jan. 26. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Vancouver. Kanadába szinte csak úgy jutsz el ha van cég aki támogat (vagy hiányszakmában van tapasztalatod) tehát munka volt. Beilleszkedni könnyű volt. Bankszámla, hitelkártya anno nehezebb volt most már több bank is kínál friss bevándorlóknak csomagot. Tudod mi a nehéz? Újratanulni a bevásárlást. Nem vicc. Magyarországon tudod hol mit árulnak, mire rájössz hol veszel szennyeskosarat, evőeszközt, milyen ágynemű jó...
2014. jan. 26. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 : Czimmy te vagy az? :)
2014. jan. 26. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Kiköltöztünk Írországba, kint is éltünk jó pár évet, de rájöttünk, hogy nem a mi világunk és haza jöttünk, de ettől függetlenül meg kell próbálni, lehet neked bejön, de jó ha felkészülsz mert akkor nem érhetnek a dolgok váratlanul és persze ha van segítség az még jobb (rokon, ismerős stb.)
2014. jan. 27. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Kaliforniaban elek, 300 nap napsutes.

A kezdet nehez volt, de nem volt mas valasztasunk ./a voros paradicsomot

./Kadar voros paradicsomat hagytuk ott/

Orulok, hogy egyre tobb honfitarsam mer nekivagni a vilagot megismerni

2014. febr. 1. 04:38
 10/10 anonim ***** válasza:

London

Én a szívem miatt jöttem ki... elrabolta egy angol srác.. pont ma egy hete vagyok kint, de nekem nagyon nehéz, ma egész nap csak sírok, nem tudom meddig bírom, otthon volt jó (van) jó munkám, lakásom ... nehéz ez, nehéz, hogy választani kell ha nagyon nem tudom itt megszokni :(

De legalább megpróbálom, sok embernek bejött, hátha én is bele szokok !

2014. febr. 19. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!