Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha vonattal utaztok, hogy teljen az idő?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában ugyanazt mint a többiek. Zenét hallgatok, olvasok vagy rejtvényt fejtek. De szeretek szóba elegyedni az útitársaimmal. Persze nem úgy hogy leülök mellé és lököm a rizsát, de ha egyszer valaki vevő rá mért ne... addig sem unatkozunk :D
2009. okt. 6. 06:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Én mindennep bejárok,ami az jelenti hogy 3 óra vonatozás oda-vissza.Aludni szoktam,főleg reggel.De du olvasni is szoktam.
2009. okt. 6. 11:14
 13/20 anonim válasza:
Rejtvényt fejtek, beszélgetek.
2009. okt. 6. 11:46
 14/20 anonim válasza:
32%
Bár már pár éve autóval közlekedek, de mikor vonatoztam, gyakran sörözéssel telt az út, és/vagy zenehallgatás, olvasás. Volt hogy egy-két jófajta cigit is elszívtunk..:D
2009. okt. 6. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is olvasok, zenét hallgatok, rejtvényt fejtek, de lehet kártyázni is, meg mással társasozni.
2009. okt. 6. 13:18
 16/20 anonim válasza:
Laptopon játszok.
2009. okt. 7. 16:21
 17/20 anonim válasza:
Budapesti lakos vagyok és Székesfehérvárra járok be suliba minden hétköznap. Általában hozok magammal egy metropol-t vagy valami könyvet de rendeltem a telefonomra internetet (2000ft) és sokszor msn-ezek vagy éppen egy közösségi oldalon töltöm az időmet.
2009. okt. 11. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Bár én még még csak az elhatározásig jutottam, de nagyon okos és hasznos dolog lehet nyelvet tanulni. Ha naponta csak 4-5 szót megtanul az ember, már az is sokat számít.
2009. okt. 11. 16:41
 19/20 anonim válasza:

Én eddig csak úgy ültem vonaton, hogy volt kivelbeszélgetni. Ebből adódóan a program: Elkezdünk enni

Kártyázunk ha van, zenéthalgatunk ha van, átbaromkodjuk az utat (ebből mindig van)egyik osztálykiránduláson még a tanárok is velünk baromkodtak

2009. okt. 14. 07:48
 20/20 anonim válasza:
Majd halálra unom magamat. Igy általában 1 kis zene alvással megőritve.
2009. okt. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!