Mit szoktatok csinálni ha vonattal utaztok, hogy teljen az idő?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 19:24
11/20 anonim válasza:
Általában ugyanazt mint a többiek. Zenét hallgatok, olvasok vagy rejtvényt fejtek. De szeretek szóba elegyedni az útitársaimmal. Persze nem úgy hogy leülök mellé és lököm a rizsát, de ha egyszer valaki vevő rá mért ne... addig sem unatkozunk :D
12/20 anonim válasza:
Én mindennep bejárok,ami az jelenti hogy 3 óra vonatozás oda-vissza.Aludni szoktam,főleg reggel.De du olvasni is szoktam.
14/20 anonim válasza:
Bár már pár éve autóval közlekedek, de mikor vonatoztam, gyakran sörözéssel telt az út, és/vagy zenehallgatás, olvasás. Volt hogy egy-két jófajta cigit is elszívtunk..:D
15/20 anonim válasza:
Én is olvasok, zenét hallgatok, rejtvényt fejtek, de lehet kártyázni is, meg mással társasozni.
17/20 anonim válasza:
Budapesti lakos vagyok és Székesfehérvárra járok be suliba minden hétköznap. Általában hozok magammal egy metropol-t vagy valami könyvet de rendeltem a telefonomra internetet (2000ft) és sokszor msn-ezek vagy éppen egy közösségi oldalon töltöm az időmet.
18/20 anonim válasza:
Bár én még még csak az elhatározásig jutottam, de nagyon okos és hasznos dolog lehet nyelvet tanulni. Ha naponta csak 4-5 szót megtanul az ember, már az is sokat számít.
19/20 anonim válasza:
Én eddig csak úgy ültem vonaton, hogy volt kivelbeszélgetni. Ebből adódóan a program: Elkezdünk enni
Kártyázunk ha van, zenéthalgatunk ha van, átbaromkodjuk az utat (ebből mindig van)egyik osztálykiránduláson még a tanárok is velünk baromkodtak
20/20 anonim válasza:
Majd halálra unom magamat. Igy általában 1 kis zene alvással megőritve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!