Mennyire gyakori repülésnél, hogy elhagyják a bőröndöt? Mit kell ilyenkor csinálni?
Nem, nagyon ritka. Amúgy igen, szólni kell, nyomon követik, hogy mi hova kerül, mert számítógép, futószalagon viszi az adott géphez, az emberek csak a legvégén bedobálják a hasába.
Ha esetleg mégis elveszne, akkor odamész ügyfélszolgálat, megmondod melyik géppel jöttél, honnan, ki vagy, és az előkerítik.
De ne félj, nem fog ilyen történni :)
Én már 20-30 repültem, és egyetlen egy bőröndöm sem veszett el :)
Ez főleg akkor jellemző, ha átszállsz valahol, én pl. egyszer az USA-ba repültem, és a csomagom valahogy Hollandiában maradt, hát legalább 2 hét volt, mire előkerítették, még jó, hogy van az az alapelvem, hogy mindig legyen tiszta fehérnemű és fogkefe a kézipoggyászban. :D
De ez elég ritka eset, ne félj tőle.
A csomag feladásakor adnak egy csomagszámot. Ha elveszne, akkor az alapján az ügyfélszolgálat előkeríti.
Mi Londonba mentünk átszállással és a BA elhagyta. 24 óra múlva a Lufthansa hozta házhoz, mert valahogy hozzájuk keveredett.
akkor fordul elö általában(velem is így történt), ha átszállásnál kevés a várakozási idö. Ilyenkor Te még eléred a gépet, de a böröndöddel senki sem fog rohanni, az egy késöbbi járaton megy utánad.
Ilyenkor jegyzökönyvet vesznek fel, elmondod a börönd márkáját, színét, azt hogy nagyjából hogy néz ki. Aztán pár napon belül többnyire elökerül. Postázzák az általad megadott címre.
Fóliázz(házilag!-auchanban lehet kapni vastagabb fóliát), és én pl. le sszoktam fotózni indulás elött 2 oldalról az összes poggyászt.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!