Mit kell majd csinalni a repuloteren? Bostonba megyek.
Figyelt kérdés
SZooval...1evre megyek tanulni Boston melle es mar kezdek rettegni :)meg soha nem repultem... augusztusban megyek es meg nem is lenne baj ha nem kellene atszallni...dehat kell.. foleg az erdekel,hogy atszallaskor mi a teendo?2011. máj. 19. 20:46
1/2 anonim válasza:
Ott bárkitől tudsz tanácsot kérni, viszel egy papírt, azt megmutatod, és meg mondják, hogy mit kell csinálni.
2/2 anonim válasza:
Én is fiatalon utaztam egyedül az USA-ba, úgy, hogy még nem repültem egyedül, vagy szálltam át bármikor is.
Bostonban még át kell szállnod, vagy csak Európában? EU-ban nem kell újra becsekkolni. USA-ban az első reptéren már fel kell venni a cuccaidat, meg bevándorlási tiszt ellenőriz stb - aztán ha mész tovább, újra becsekkolsz, fémdetektor stb.
Ne aggódj, nem lesz gond; csak legyen elég időd. Tapasztalataim szerint az USA repterei még átláthatóbbak, logikusabbak; de mindenhol minden jól ki van táblázva, van információs pult sokfelé, sok ember..
A repülés legyen a legkisebb gondod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!