Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni ha...

Mit szoktatok csinálni ha vonattal utaztok, hogy teljen az idő?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 19:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

olvasok,könyvet mindig viszek,ha meg nem is,akkor veszek valami újságot a pályaudvaron

zenét hallgatok,mondjuk ezt bárhol bármikor (ezt mondjuk csak az újfajta csendes vonatokon lehet élvezhetően)

meg sokszor csak úgy szeretek kibámulni az ablakon és nézni a tájat

2009. okt. 5. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Olvasok.
2009. okt. 5. 19:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente vonatozom Debrecen meg Bp közt már 4. éve és már baromire unom a tájat... úgyhogy vagy alszom vagy tanulok. De ha összetalálkozom valami ismerőssel, akkor átbeszélgetjük az utat.
2009. okt. 5. 20:08
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

általában olvasok vagy zenét hallgatok az mp3-mon vagy a telefonon

és igyekszem a nyanyák tekintetét kerülni, de valahogy mindig megtalálnak, és utána két óra hosszán keresztül hallgathatom, hogy milyen fájdalmas dolog a visszér, és, hogy ő már 14 évesen a földön kapált. Oké, oké elhiszem, de ki a f@szt érdekel?

2009. okt. 5. 20:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is általában zenét hallgatok. Főleg, ha nem tudok leülni. Ha van ülőhely, akkor olvasok (könyvet, újságot, bármit csak betű legyen rajta). :) Ha véletlenül akad ismerős, akkor vele beszélgetek addig, amíg egyfelé visz az utunk, és a többi szórakozást megtartom, ha egyedül leszek. :)
2009. okt. 5. 21:14
 6/20 anonim válasza:
100%
Gondolkozom, tervezek, és pihenek. Jó néha csendben magammal lenni.
2009. okt. 5. 21:15
 7/20 anonim válasza:
100%
Olvasok,zenét hallgatok,bambulok,rejtvényt fejtek,telefonon beszélek,ha ismerős van beszélek vele.
2009. okt. 5. 21:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálok, zenét hallgatok, olvasok, keresztrejtvényt fejtek, és párommal sokszor átsétálunk a büfékocsiba, hátha összefutunk ismerőssel, meg cigizgetünk és beszélgetünk. Vicceket olvasunk, jókat röhögünk, tanulok, alszik párom (én nem bírok vonaton), de főleg mászkálni, sétálgatni szoktam, meg kukkolok ki az ablakon. Nem tudok 2 órát egyhelyben ülni...
2009. okt. 5. 22:00
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
végigunatkozom.
2009. okt. 5. 23:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Alszok, olvasok, zenét hallgatok, telefonálok, tanulok. Még jó, hogy a fél családdal ingyen beszélek...
2009. okt. 6. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!