Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » WizzAir beszállókártya hibás/h...

Spacegoat kérdése:

WizzAir beszállókártya hibás/hiányos kitöltése esetén hogy lehet módosítani?

Figyelt kérdés
Internetes utasfelvételnél csak mindent leokéztam, és kimaradt az azonosítóadatok kitöltése... gondolok itt az állampolgárságra, szem.ig. számra. Azt ötször megkérdezte, hogy akarok-e reptéri transzfert, meg autót kölcsönözni és poggyászt feladni, de bevallom nem láttam a külön kitöltésre váró adatok rublikáit... utólag persze nem tudok módosítani rajta, most üresen virít a kártyán az állampolgárság, az azonosító és annak érvényessége. Mi ilyenkor a teendő?

2013. ápr. 8. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Személyi igazolvány szám vagy útlevél nélkül nem érvényes, így plusz pénzért a reptéren kell csekkolnod.
2013. ápr. 8. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Fel kell hívni őket és megkérdezni, mi a teendő. De gyanús, hogy az előző hozzászólónak lesz igaza és el fogják kérni a plusz díjat a csekkolásért, lévén, hogy elvégezted az internetes utasfelvételt, már módosítani nem tudsz semmin saját magad.
2013. ápr. 8. 10:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hová utazol? Schengenen belül nem kell megadni ezeket az adatokat a Wizzair-nél.
2013. ápr. 8. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Ne izgulj, semmi vész! Ha kellett volna ilyet megadni, akkor úgyse tudtad volna anélkül megcsinálni a beszállókártyát. :)

Wizzairnél hónapok óta nem kell Schengenen belüli utakhoz semmilyen adatot megadni, csak a nevet. Azon kívüli célpontok esetében természetesen kell, viszont ha olyan helyre mész, biztosan kérni fogja az internetes utasfelvétel folyamán.

Tehát nem rontottál el semmit, ne parázz! :))

Első két válaszoló meg sajnos nem ért hozzá.

2013. ápr. 8. 23:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Eddig akárhányszor utaztam a WizzAirrel egyszer sem nézett ki ugyanúgy a check in felülete. Leállhatnának már ezzel a folyamatos fejlesztéssel, mert a frászt hozzák az emberre :) Vagy legalább valami "mintát" közzétehetnének.
2013. ápr. 9. 08:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Jogos. Schengen eszembe sem jutott, pedig tényleg ez a megoldás. Csak én mindig olyan helyre utazom, ahol kell és nekem az az "alap". :)
2013. ápr. 9. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Túl az utazáson annyit elmondhatok, hogy magyar oldalon őskáosz volt. A kutyát nem érdekelte, hogy ki vagyok, csak a beszállókártyát nézték, útlevelet/személyit nem kértek! Ez azért durva... (nem mellesleg a kézipoggyász méretével se törődött senki).

Visszafelé már "komolyabb" volt az ellenőrzés. Igazolvány alapján nevet néztek, hogy stimmel-e a beszállókártyán lévő névvel. Motyóra ránéztek, ha hátizsák, mehet, ha gurulós bőrön akkor ment a szívózás (bár jogosan, mert valaki tényleg a fél házat magával vitte...)

2013. ápr. 16. 08:55
 8/12 vektorcapone válasza:
Szerintetek mekkora probléma az, hogy foglalásnál felcseréltem a vezeték és keresztnevet. Angol felületen töltöttem ki a foglalást és megcseréltem (rosszul emlékeztem a firstname lastname jelentésére). Ez gondot okozhat majd a reptéren???
2016. dec. 26. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond.
2016. dec. 26. 15:35
 10/12 vektorcapone válasza:

Tuti? :)

Csak mert szeretném elkerülni, hogy ebből probléma legyen, pláne úgy, hogy nászútra megyek :)

A módosítás meg valami 45 euro / út.

2016. dec. 26. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!