WizzAir beszállókártya: miért nincs rajta az állampolgárságom? És mi az az ADT?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 18:09
1/8 anonim válasza:
Miért kéne rajta lennie??
Nem láttam még olyan beszállókártyát, amin rajta lett volna az állampolgárság, pedig volt már pár a kezemben...
3/8 A kérdező kommentje:
Hú köszi szépen mindkét választ. Azért voltam ideges, mert a Ryanair beszállókártyáján emlékeim szerint rajta volt, hogy magyar vagyok. Azt hittem, most valami félrement.
2012. dec. 28. 20:16
4/8 anonim válasza:
Ryanairesen sincs rajta szerintem.
5/8 anonim válasza:
Az ujfajta beszallokartyanak az aljat (airline copy) reszt le kell vagni, ha ollo jelzes jeloli? Elobb oda vissza utra osszesen negy db A/4-es lappal indultam, most mind a legitarsasag reszere mind a sajatomra rafer a beszallokartya egy db. a/e-es lapra. (osszesen ketto) ugyebar eddig az egyiket elvette a legitarsasag, sokan azt mondjak ne vagjam le de akkor megis hogy vennek el..ok fogjak ott levagdosni?! Akinek mar volt ilyen uj fajta beszallokartyaja, irjon legyszives. koszonom
7/8 anonim válasza:
Ne vagdoss semmit, de már másik kérdésnél is megírtuk neked. Minek vagdosnál? Vidd a papírt (igen, újabban egy oldal), majd a beszállókapunál elintézik, ne aggódj annyit emiatt!! Igen, ők fogják levagdosni, a gyakorlatban egy laza mozdulattal letépik a papír nagyjából alját, nem fognak ollóval precízkedni, ne aggódj. :)
Ha segíteni akarod a munkájukat vagy olyan ember vagy aki szereti ha szép egyenesen lesz letépve akkor hajtogasd be az alját a vonal mentén, de tök lényegtelen. Letépnek egy darabot és szevasz mehetsz tovább, jön a következő.
NE PROBLÉMÁZZ EZEN, NINCSEN PROBLÉMA, NA! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!