Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 100e Forintból hova lehetne...

100e Forintból hova lehetne menni nyaralni, ketten?

Figyelt kérdés

tesómmal mennénk(17 évesek vagyunk), és ennyi össze tudna gyűjteni nekünk anya nyárra.meg majd mi is megyünk nyári munkára(remélem)

tópartra szeretnénk, gondolom akkor Balaton, de kérdés hogy vajon hány napig tartana ki?

olyan jó lenne egyszer eljutni tengerpartra, ennyiből lehetetlen lenne? ne is álmodozzak erről inkább?

2013. ápr. 1. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyiből hogyne mehetnél tengerpartra. Legalábbis én meg tudnám oldani. Természetesen nem utazási irodával, bár lehet, hogy még úgy is, csak akkor biztos nem repülővel, bár az nem volt feltétel :)
2013. ápr. 1. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
a grand tours-szal el tudtok menni akár görögországba is. ha megfelelő időpontban mentek akkor 3 fő is belefér a keretbe és anyukátok is mehet veletek ;)
2013. ápr. 1. 23:44
 3/10 A kérdező kommentje:

ez most komoly?:D

még jöhetnek válaszok,ötletek. én is utána nézek alaposan.

2013. ápr. 1. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Első voltam. Írtam privátban pár ötletet.

Bár a második válaszoló is meggondolandó, ha ő ennyiből három főre is kihozza.

2013. ápr. 2. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:

nezzetek eszak gorogorszagi buszos utakat. ha meg sulisok vagytok, es nem kotott, hogy melyik heten tudtok menni, akkor varjatok valami jo kis last minute utra es nezzetek folyamatosan az ajanlatokat. Kaja kb annyoba kerul mint itthon, de apartmanba szervezik ezeket az utakat igy meg itthonrol is tudtok vinni alapanyagokat.

Szoval nem kell lemondani a tengerpartrol, pl Sarti szokott lenni 30.000 ft ert is/fo/het es ebben mar a buszjegy is benne van.

2013. ápr. 2. 01:51
 6/10 anonim ***** válasza:

ez pl pont 30.000ft, es juni 15en indul, akorul mar vege van a sulinak elvileg.

[link]

Ha van meg kerdes irj. Meg kereshetek valami jo utat is ha gondolod.

2013. ápr. 2. 01:54
 7/10 anonim ***** válasza:

megint en vagyok.

pont sikerult olyat belinkelnem, ami egyeni utazasos.

A buszos itt van: [link]

ez 50.000 ft, de last minuteben biztos, hogy lesz ugyanilyen ut is 30.000 korul busszal egyutt.

2013. ápr. 2. 01:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi Stavrosban voltunk ennyiért hárman(igaz kicsi gyerekkel,tehát 2 főre volt ennyi),de abban nem vagyok biztos,hogy 2 kiskorút simán kiengednek az országból felnőtt nélkül.
2013. ápr. 2. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen már nyugodtan lehet egyedül utazni, ez nem lehet gond.
2013. ápr. 2. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:) ez nagyon jó, valóra válna egy álmom:DD

annyi a baj, hogy ezt anya nem fogja elhinni -.- kishitű,szerinte ha Balatonra mennénk akkor is csak 1-2 nap jönne ki százezerből,nem hogy még Görögország.

még egy két barátnőnk is lehet tudna jönni, annyira nem lennénk egyedül.

2013. ápr. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!