Hova mennétek Görögországba nyaralni 100 ezer forintból ketten?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:48
1/6 anonim válasza:
akarhova mentek a kettotok buszjegye 40.000ft. ha elo-vagy utoszezonban mentek akkor 40.000 a szallasotok. 20.000 ft bol meg nem sok mindent tudtok venni kint vagy programokra menni. meg a kaja.
2/6 anonim válasza:
sarti jelenleg 41ezer ft/fő 13 nap(11éj) út és szállás van benne ebben az árban.
én tavaly ott voltam,nem rossz:)
3/6 anonim válasza:
Sarti-t ajánlom én is. Mi Debrecenből mentünk a Halkidiki tours-val. Nagyon tudom ajánlani. Csodás partja van, hosszú, tiszta víz, kellemes kajáldák, klassz a falu, robogóval be lehet járni a környéket tök olcsón. A környező partok is klasszak.
4/6 anonim válasza:
Sok helyszín közül választhattok. Én mondjuk Korfut ajánlom. Igaz, ekem jóval többe belekerült mint 100 ezer... Azt javaslom, vigyél itthonról kaját, mert ott 1 eurón alul nem nagyon volt a boltban semmi.
6/6 anonim válasza:
100000-ből Sarti vagy környéke jöhet szóba, Paralia és Nei Pori felejtős, nem érdemes kidobni rá a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!