Sok választ, felpontozok! Hova mennétek nyaralni/utazni 800 ezer forintból?
Bocs, nem tudtam, hogy 2 főre értendő, szóval akkor fejenként 400ezer Ft.
Ha Európában, akkor lehet pl. 1 hét Izland (nagyon drága ország, de gyönyörű szép szerintem, sok természeti látnivaló van), vagy egy kisebb skandináv körút: Norvégia-Svédország, talán max. 10 nap kijönne kicsit spórolósan.
Vagy egy írországi vagy skóciai körút (engem inkább a vad tájak érdekelnek, a tengerparti pihenés kevésbé).
Esetleg egy Mediterrán hajótúrára is el lehet belőle menni (Földközi-tengeren van több ilyen is, vagy a nyugati vagy a keleti részt hajózzák körbe, éjjel megy a hajó, napközben kikötnek és lehet nézelődni).
Európán kívül Ázsia, mert igaz, hogy a repülőjegy drága, de utána már ott az élet (étel-ital, szállás, látnivalók, belépők) nagyon olcsó. Talán 2 hét Thaiföld is kijönne belőle, vagy 10 nap (3 nap Bangkok, 1 hét tengerpart), ha sikerül valami akciót elcsípni. Vagy egy izraeli nagykörút, esetleg Jordánia.
Afrikában egy marokkói körútra mennék (Egyiptom, Tunézia olcsóbb; Dél-Afrika, Kenya, Madagaszkár viszont nem jön ki belőle)
USA, Ausztrália, Dél-Aemrika - ezek biztosan nem férnek bele.
Nepál-ba biztos nem mennék, azon kívül bárhová...
Kolleganőm jutalom utazáson vett részt, a képek alapján, valamint az elbeszélése szerint nekem inkább büntető útra hasonlított az egész, és nem jutalomnak. (Repülőtér ajtó kb. mint a budi ajtó, illetve ahogyan élnek ott.....). Ha mindezektől viszont eltekintesz és a természeti látványosságba gyönyörködsz, akkor garantáltan nem ér téged csalódás.....
Egyébként én ennyi pénzből körbe utaznám a Francia Riviérát és talán még a Kanári szigeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!