Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki fogsz költözni külföldre a...

Ki fogsz költözni külföldre a közeljövőben/jövőben? és ha igen hova?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
61%

Ki lehet menni, ki lehet próbálni, mert itthon nehéz. Én kimennék bárhová, de semmi pénzért nem maradnék ott örökre.

Mindenkinek javaslom hogy járja be világot és szerezzen sok tapasztalatot amivel majd itthon is tudnak boldogulni.

2009. szept. 22. 10:27
 22/26 anonim válasza:
100%

sziasztok.

Angliát ne hasonlítsátok a franciákhoz ,belgiumhoz stb.pl belgiumban ha bevándorlo is vagy ugyan olyan jogaid vannak mint az ittenieknek,csak ugy nem küldhetnek el.(de hozzáteszem tudni kell nyelvet és a törvényeket)

2009. szept. 22. 20:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Valaki irta, hogy Angliaban "A lakás amit bérelek havi 1100 font mindennel együtt". Ez valoszinuleg Londonban van, mert itt ahol en elek, Kelet-Anglia, egy lakas havi berleti dija egy uj epitesu hazban, sajat parkolohellyel £500 volt, igaz plusz szamlak, de igy sem volt £1.100.

Ezzel csak azt akarom mondani, aki Angliba akar jonni, annak nem muszaj Londonban elni, mert nem olcso! Lakas, kozlekedes...

Jobb a videk. Az emberek is kedvesebbek, segitokeszebbek, es olcsobb az elet. A legjobb otthon munkakozvetitohoz menni, csak aztan kijonni, ha megvan a szerzodes, szallas!! Interneten utana lehet nezni a munkaadonak!

2009. szept. 22. 22:47
 24/26 anonim válasza:

Nem hiszem,hogy én külföldre fogok kiköltözni a jövőben.

Mi az ok?Hiányozna az otthon,a család,emellett inkább magyarul szólalnék meg,mint más nyelven.

2010. febr. 14. 19:18
 25/26 anonim válasza:
Én igen kiszeretnék a legjobban Dubajba, de szerintem inkább az Államokba vagy Ausztráliába fogok
2018. febr. 21. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem költözöm ki, nincs miért. Az ország egyik legjobb egyeteméről van diplomám, a többszörösét keresem a francia minimálbérnek kvalifikált munkával, nem mások mocskát takarítva, és magam osztom be az időmet. Sokat utazom, bejártam a fél világot, és a többit is meg fogom ismerni, de nem kívánok máshol letelepedni.
2018. febr. 21. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!