Ki fogsz költözni külföldre a közeljövőben/jövőben? és ha igen hova?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 22:32
1/26 anonim válasza:
már csak másfél-két hónap, és az államokba. elátkozott hely ez, nem tervezem hogy visszajövök.
2/26 anonim válasza:
Idén diplomázom és szinte biztosan nem találok itthon munkát, szóval oda költözöm majd, ahol találok. Legvalószínűbb, hogy az Eu-ban, Anglia, Skócia, Spanyolország és Svédország a legesélyesebbek az álláshirdetések alapján.
3/26 anonim válasza:
Igen, màsfél két honap mulva mi màr Korzikàn leszünk! :) Itt meg van löve a fiatalsàg akit nem tudnak tàmogatni a szülei, és még csak rosszabb lesz, na azt nem vàrjuk meg!
4/26 anonim válasza:
Én maradok. Saját cégem van, munkát adok embereknek. Már csak miattuk sem mehetnék el. Mi lenne velük?
Aki megy, annak azt üzenem: jól jegyezze meg, mindenhol dolgozni kell a pénzért, viszont csak Magyarországon nem leszel másodrangú munkaerő.
Akár hová mész, mindig bevándorló maradsz, és te leszel az első, akitől megválnak, ha úgy hozza a szükség.
Sok sikert!
5/26 anonim válasza:
Az elözőnek üzenem hogy nem így van mert a külföldiek nem olyanok mint a magyarok hogy a saját érdekeik miatt tönkre tegyenek másokat.Ha szimplán mosogatsz a dupláját meglehet keresni az itteni minimálbérnek.Persze nagyfönöknek könnyű lenni havi 500.000-rel.Csak tudod itt nem mindenki ennyit keres.
7/26 anonim válasza:
11.21-nek.Az igazság az,hogy a 10.04-es nem jár messze az igazságtól.Bizony ha külföldön dolgozol akkor nem vagy te kint más mint egy keleti bevándorló vendégmunkás.Abban igazad van,hogy átszámítva egy takarító megkeresi a 250.000 forintot,de itt nem forintból kell élned hanem fontból.Ha úgy vesszük hogy egy takarító teljes munka időben max.800 fontot keres,és ebből neki még élnie kell,akkor mér nem is olyan hűűű de nagy összeg.Én Angliában élek,és a te szavaiddal 280.000 forintot keresek.(900 font körül)A lakás amit bérelek havi 1100 font mindennel együtt.(és ez még elfogadható ár)Ha a párom nem dolgozna itt akkor bizony egy kisszobában kéne lennem 4-5 idegennel együtt.Ja ,és még valamit!Egy munkahelyen nemcsak angolok,magyarok dolgoznak.Vannak pakik,lengyelek,törökök stb.Bizony mindenki beléd taposna ha a munkáról van szó... Nekem ilyen téren szerencsés vagyok,mert ahol én dolgozom csak angolok vannak,és nem jelentek konkurenciát...Szóval jobb az élet kint,és aki teheti menjen ki,de sehol nincs kolbászból a kerítés..Akárhová mész mindig vendégmunkás maradsz..
8/26 anonim válasza:
Az Anglia kicsim! Franciorszàgban pl. a minimàlbér 1200E albit talàlsz màr 300-400E.ért egész jot és egyedül is lazàn megélsz! A munkaidö heti 35ora, a kaja olcsobb mint itthon! Ja és nem utolso sorban, rendesek, kedvesek az emberek, ha dolgozni akarsz, fogsz is! Nem itélnek el, mert külföldi vagy, az emberi természetedröl itélnek meg, nem arrol honnan jöttél és mit csinàltàl, az ott senkit nem érdekel! Az meg föleg nem hogy milyen papirod van, beàllitanak egy napra, ha tudod csinàlod és felvesznek, ennyi!
9/26 anonim válasza:
Kedves utolsó.Talán szép az élet a franciáknál,de nem hiszem,hogy a francia nyelvtudásommal (annyit tudok csak,hogy bonjour és voyage)elég ha beállok a munkahelyre,és megmutatom mit tudok..Ha annyira könnyen lehetne munkát találni nyelvtudás nélkül,lehet,hogy oda mentem volna ki...De mindenki a maga szerencséjének kovácsa...
10/26 anonim válasza:
Ha nem szégyelnél, takaritani, még lehet fel is vettek volna szobalànynak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!