Ki fogsz költözni külföldre a közeljövőben/jövőben? és ha igen hova?
Engem lepontoztatok mert megírtam az igazságot,hogy bizony vendégmunkás vagy kint,igaz lehet keresni,de nézni kell a kinti árakat is,meg,hogy a "kollégák" ugyanolyanok mint otthon.Ha kell keresztül gázolnak rajtad ha ez kell az érvényesüléshez..Erre te megírod,hogy Franciaországban csuda jó a minimálbér,olcsó a szállás,kaja,és senkit nem érdekel ha nem tudsz franciául,mi a szakmád,csak tudj rendesen dolgozni...
Most meg azt írod,hogy ott sincs kolbászból a kerítés??Akkor hogy is van ez??Ha valaki semmit nem tud franciául,de kimenne takarítani,hogy majd ott megtanulja a nyelvet,akkor is van esélye? vagy azért mégsem??
Az a baj,hogy sokan akik otthon vannak,és azt olvassák,hogy akik már kint élnek,hogy "gyerekek nyelvtudás nélkül ne induljatok el,hacsak nincs rögtön állásotok,meg bizony helyt kell állnod itt is...és sajnos Angliában egy pakinak 100-szor több joga van mint neked(próbálj meg egy pakival vitázni,mert eléd áll a sorban,rögtön a fejedhez vágja,hogy rasszista vagy ,és a bőrszíne miatt vitázol vele)Akkor lepontozzák,és irigy kutyának titulálják..Engem személy szerint nem érdekel,hogy ki hova akar menni,sőt mindig azt szoktam mondani,hogy a lehetőség minden embernek megvan adva.De nem fogok írni olyat ami nem igaz..Gondolom te sem írod az ellenkezőjét,csak az ami tényleg úgy van...Én az írásaidból úgy vettem ki,hogy bizony ott sokkal könnyebb elhelyezkedni,hisz nem kell más csak a gyakorlat...majd ráér az ember a nyelvet menet közben is megtanulni..nem igaz???
UI:hozzáteszem,hogy ha valaki tud angolul kommunikálni az itt is kap jól fizető állást,de sokan nyelvtudás nélkül szeretnének boldogulni,akár takarítani,mosogatni..bizony itt már ehhez is kell valamit tudni..
Úgyhogy hajrá FRANCIAORSZÁG!!!!
Szeretnék kimenni valahova, csak még van 2,5 évem a suliból.
Anyukám is először nem tudta eldönteni, hogy menjen vagy maradjon. Végül elment Finnországba fél évre. Szállodában takarított. Rendesen megfizették. Nem bánta meg. Ha elvégzem a sulit, én is vele megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!