Megbántad, hogy annak idején kimentél külföldre? Ha igen, miért? Hány évesen és melyik országba mentél ki?
Én sem bántam meg,hogy kimentem külföldre,de már nagyon vágyom hazamenni..
29 évesen mentem ki Angliába.Most 39 éves vagyok...Már töröm a fejem,hogy tegyem meg a kezdő lépéseket,hogy újra otthon éljek...
ma 19:29 vagyok
Nem olyan könnyű hazamenni,főleg ha valaki több éve él külföldön.
Mi például egy 3 szobás lakást teljesen bebútoroztunk,autónk van.Van biztosításunk,bankkártyánk,egyéb dolgok.Van állásunk.Csak úgy hazamenni,hogy se állás,semmi azért az nem egyszerű..
El kell rendezni a bútorokat,vagyon tárgyaidat,(ami pénzbe kerül,nem is kevésbe) lezárni az itt lévő dolgaidat.
A semmibe senki nem szeret menni.
Hiába van otthon az üres lakásunk(így van hova hazamenni) de nincs otthon biztos állásunk..Előbb állást kell keresni..Hazamenni ugyanolyan nehéz mint kijönni.
ilyen elgondolással már nem is olyan csábító külföld...
bár nem is mentem volna ki szerintem sose, csak kíváncsi voltam, mert mindenki odáig meg vissza van. gondoltam, hogy van itt valami bibi, amivel nem szeretnek dicsekedni az emberek.
jöhetnek még hozzászólások!
Mi 2008-ban jöttünk ki Belgiumba, de nyaranta és karácsonykor mindig hazalátogatunk. De ha a nem lennének otthon a szülők, akkor nem hiszem, hogy ilyen sűrűn mennénk.
Egy 36 éves házaspár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!