Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy annak idején...

Megbántad, hogy annak idején kimentél külföldre? Ha igen, miért? Hány évesen és melyik országba mentél ki?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
szerintem a magyar ember is csak azért nem tud, mert látja mennyivel másabb vagy teszem azt jobb ott kinn. és ilyenkor érzi, hogy neki nem is olyan jó. mint mikor például veszel egy csúcs szuper bringát, és ezt tartod a legjobbnak, amíg meg nem látod hogy a szomszéd is vett egyet, ami még többet tud mint a tied. máris nem olyan nagy szám már amin te ülsz. nem?
2011. okt. 16. 20:11
 12/23 A kérdező kommentje:
egyébként aki otthon hagyta az üres lakást, az ki is adta valakinek, vagy csak ott áll magába?
2011. okt. 16. 20:12
 13/23 anonim ***** válasza:
én vagyok az első. per pillanat azért nem tudok hazamenni, mert elvégeztem egy tanfolyamot, a munkahely költségén, és két évig ideköt. aztán, persze a másik, hogy itt a lakás (amit ugyan lebontásra ítéltek, kell másik, meg mondjuk ez annyira nem zavarna be, el lehet adni, vagy kiadni). de azért a semmire én se akarok hazamenni, nekem nincs otthon lakásom (azért jöttem ki,hogy vegyek egyet, erre itt vettem.) plusz, egyelőre állásom is van. de én is nézegetek, hogy hogy tudok hazamenni majd két év múlva.
2011. okt. 16. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekunk van lakásunk, es nem adtuk ki, hanem ott áll és várja, hogy valamelyikunk neha hazamegy. elöfordul.
2011. okt. 16. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:

ma 19:32 vagyok

Én írta hogy otthon van egy üresen álló lakásunk.Pesten van 2 szobás/erkélyes lakásunk,de sosem adtuk ki.Évente azért hazajártunk,és úgy döntöttünk,hogy teljesen felújítjuk a legjobb,legszuperebb dolgokkal.Így évekkel ezelőtt elkezdtük a teljes felújítást.Úgy képzeld el,hogy totál üresre pucolva,majd ablak,ajtók csere,csövek csere,teljes konyha berendezés(új minden) teljes nappali,és hálószoba berendezése.tapétázás,padlólapozás..

Fürdőszoba felújítás..szóval minden..Már lassan másfél éve kész van(csak nem tudjuk élvezni,mert mi kint vagyunk)

Eddig azért nem adtuk ki,mert munka folyt benne.Most meg nem merjük kiadni,mert félünk,hogy lelakják.Így az unokahúgom élvezi az előnyeit,mert ő szokott néha-néha eltölteni pár napokat..

egyébként a fürdőszobám ilyen lett..

[link]

2011. okt. 16. 20:27
 16/23 A kérdező kommentje:
a tusoló olyan mint egy űrkabin, de egyébként látszik, hogy szépen meg van csinálva az egész;)
2011. okt. 16. 20:37
 17/23 anonim ***** válasza:

ma 20:27 vagyok

Köszi hogy űrkabinra hasonlítottad :) Pontosan ez volt a célja.Mi a modern stílust kedveljük..Voltaképpen úgy szerettük volna megcsinálni az egész lakást mintha a star trek enterprise űrhajón lennénk..Csak hát úgy több millió forintba került volna,és annyi pénzünk nekünk sincs.Így csak a lehetőségeink szerint próbáltuk megoldani..

Az egész lakásunk olyan csúcs modernnek látszik(de nem azt jelenti hogy minden a legújabb modell,és minden csúcstechnológia. csak az esztétikai csalásunk jó..:)

2011. okt. 16. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

1- Nem bántam meg.

2- 30 évesen, Svájcba.

3- Soha nem fogok hazaköltözni.

2011. okt. 16. 21:20
 19/23 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy azok akik kimentek, kimenetel előtt h beszélték a nyelvet?!(jól ,közepesen,kezdő szinten?)
2011. okt. 16. 21:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok.

Én egy szót sem tudtam angolul amikor kimentem 29 évesen.

Viszont a párom nagyon szépen beszélt angolul.Ezért bár engem majdnem 1 évig senki nem vett fel alkalmazásban,de a párom dolgozott.Később egy angol ismerős által szereztem melót..

2011. okt. 16. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!