Megbántad, hogy annak idején kimentél külföldre? Ha igen, miért? Hány évesen és melyik országba mentél ki?
ma 19:32 vagyok
Én írta hogy otthon van egy üresen álló lakásunk.Pesten van 2 szobás/erkélyes lakásunk,de sosem adtuk ki.Évente azért hazajártunk,és úgy döntöttünk,hogy teljesen felújítjuk a legjobb,legszuperebb dolgokkal.Így évekkel ezelőtt elkezdtük a teljes felújítást.Úgy képzeld el,hogy totál üresre pucolva,majd ablak,ajtók csere,csövek csere,teljes konyha berendezés(új minden) teljes nappali,és hálószoba berendezése.tapétázás,padlólapozás..
Fürdőszoba felújítás..szóval minden..Már lassan másfél éve kész van(csak nem tudjuk élvezni,mert mi kint vagyunk)
Eddig azért nem adtuk ki,mert munka folyt benne.Most meg nem merjük kiadni,mert félünk,hogy lelakják.Így az unokahúgom élvezi az előnyeit,mert ő szokott néha-néha eltölteni pár napokat..
egyébként a fürdőszobám ilyen lett..
ma 20:27 vagyok
Köszi hogy űrkabinra hasonlítottad :) Pontosan ez volt a célja.Mi a modern stílust kedveljük..Voltaképpen úgy szerettük volna megcsinálni az egész lakást mintha a star trek enterprise űrhajón lennénk..Csak hát úgy több millió forintba került volna,és annyi pénzünk nekünk sincs.Így csak a lehetőségeink szerint próbáltuk megoldani..
Az egész lakásunk olyan csúcs modernnek látszik(de nem azt jelenti hogy minden a legújabb modell,és minden csúcstechnológia. csak az esztétikai csalásunk jó..:)
1- Nem bántam meg.
2- 30 évesen, Svájcba.
3- Soha nem fogok hazaköltözni.
második vagyok.
Én egy szót sem tudtam angolul amikor kimentem 29 évesen.
Viszont a párom nagyon szépen beszélt angolul.Ezért bár engem majdnem 1 évig senki nem vett fel alkalmazásban,de a párom dolgozott.Később egy angol ismerős által szereztem melót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!