Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy annak idején...

Megbántad, hogy annak idején kimentél külföldre? Ha igen, miért? Hány évesen és melyik országba mentél ki?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
még mindig az első vagyok. én nagyon jól, angoltanári diplomával jöttem, Angliába.
2011. okt. 16. 22:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Én csak angolul beszéltem, meg kicsit németül, amiknek szerencsére nagy hasznát veszem most, hogy már 2 hónapja hollandul tanulok itt, egy külföldiek számára indított intenzív nyelvtanfolyamon.
2011. okt. 17. 09:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Negy eve jottem ki Franciaorszagba, most 30 vagyok. Vagyom haza, nagyon, de akkor sem bantam meg hogy kijottem, az anyagiak miatt. Otthon nem tudnam egy fizetesbol az egesz csaladot eltartani, nem tudnank megelni. Itt meg oten elunk ugy egy fizetesbol honaprol-honapra, mint ahogy otthon ket fizetesbol epphogy megfeszulve ha kijonnenk.
2013. nov. 13. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!