Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tényleg lehet csak úgy venni...

Tényleg lehet csak úgy venni egy házat és odaköltözni?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen műsorok, amiben általában párok szoktak különféle országokban házat/lakást nézni. Ez az egész parasztvakítás, vagy, ha mondjuk van pénzem, fogom magam veszek egy házat mondjuk Skóciában, mert az tetszik, és onnantól kezdve ott lakok?
2009. szept. 13. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, természetesen. A röghöz kötöttséget még Mária Terézia eltörölte.
2009. szept. 13. 01:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én vennék is ha lenne pénzem, Görögországban, azt is tudom, melyik utcában melyik házat. Csak hát nincs pénzem.

Olvasd el: [link]

2009. szept. 13. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen lehet - máshol azért engedély kell hozzá.

Az EU-ban ELVILEG lehet - majd. Idáig reszkettek a sok millió bevándorlótól - most már látszik, hogy az emberek ragaszkodnak a hazájukhoz. Meg is lepődtek rajta, mert nem gondolták volna - és nem is tetszik nekik nagyon. Úgy gondolták, hogy majd mindenki költözni fog, mint Amerikában (ahol a munka van, oda) - csak az ő országukba ne költözzön senki.

2009. szept. 13. 02:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy melyiket venném, de ugye pénz, az nincs. Csak azért, mert mondjuk ilyet láttam, hogy angolok és ott Amerikában nézegettek házakat, meg lakásokat. Aztán az elvileg tök macera bejutni nem?
2009. szept. 13. 02:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy angliainak annyira nem macera bejutni :)

Amúgy elég sok országba mehetsz lakni "csak úgy gondoltam" okból.

2009. szept. 13. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:

tájföldön 9 millió ftnak megfelelö pénzért már gyönyörű 2 szobás újépítésü fürdöszobás konyhás kertes házat kapsz pálmafával és kovácsoltvas kerítéssel! A Probléma nem ott van hanem a munkavállalásnál mert ugye egy házat fen is kell tartani valahogy plusz valahol vannak házakra különböző adók amik külföldi állatpolgároknak magasabbak mint a helyiállatpolgároknak.. De persze ha van pár millió a konyhaszekrénybe akkor nem gond átutalni ezeket sem..

Van ismerősöm akinek 10 éve van ott háza aztán eddig 2x voltak kint 1 hetet mert nem bírják a hőséget...

2009. szept. 13. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!