Tényleg lehet csak úgy venni egy házat és odaköltözni?
Én vennék is ha lenne pénzem, Görögországban, azt is tudom, melyik utcában melyik házat. Csak hát nincs pénzem.
Olvasd el: [link]
Sok helyen lehet - máshol azért engedély kell hozzá.
Az EU-ban ELVILEG lehet - majd. Idáig reszkettek a sok millió bevándorlótól - most már látszik, hogy az emberek ragaszkodnak a hazájukhoz. Meg is lepődtek rajta, mert nem gondolták volna - és nem is tetszik nekik nagyon. Úgy gondolták, hogy majd mindenki költözni fog, mint Amerikában (ahol a munka van, oda) - csak az ő országukba ne költözzön senki.
Egy angliainak annyira nem macera bejutni :)
Amúgy elég sok országba mehetsz lakni "csak úgy gondoltam" okból.
tájföldön 9 millió ftnak megfelelö pénzért már gyönyörű 2 szobás újépítésü fürdöszobás konyhás kertes házat kapsz pálmafával és kovácsoltvas kerítéssel! A Probléma nem ott van hanem a munkavállalásnál mert ugye egy házat fen is kell tartani valahogy plusz valahol vannak házakra különböző adók amik külföldi állatpolgároknak magasabbak mint a helyiállatpolgároknak.. De persze ha van pár millió a konyhaszekrénybe akkor nem gond átutalni ezeket sem..
Van ismerősöm akinek 10 éve van ott háza aztán eddig 2x voltak kint 1 hetet mert nem bírják a hőséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!