Tévedtél már el?
Simán mentem az utcán, csörgött a telefonom, felvettem, trécseltem, mire észbe kaptam már vmi homokot rugdostam. Néééééézek mi a .... ? O_O"" Fent nagy betűkkel: építkezési terület, belépni TILOS. Hűűűűűű mondom ez így nem lesz jó, hol lehet kimenni?:O Jöttek a munkások, én meg mint a rossz filmekben a gumiabroncsok mögött bújkáltam el. Aztán találtam egy ilyen parkolót, ott kibírtam úgy menni hogy nem vettek észre, büszke is voltam magamra. Na de akkor. Most hol vagyok? O_o Valami zárt focipályára jutottam ki, úgy néztem az egy lakópark lesz. Föntről úgy ámultak rám, mintha akkor gyilkoltam volna le 20 embert :"D Végül találtam egy alagutat, annak a vége egy térre vezetett, onnan pedig sikerült kimennem az útra. Hát a buszt le késtem, de legalább épp bőrrel megúsztam :")
Egyszóval: mindig, mindenhol, bárhogyan eltévedek.
természetesen, igen :D
ha nem a saját kis városomban vagyok 40% esélyel elég durván eltévedek akár merre járok... Volt hogy áruházban tévedtem el. 10percig tarott mire megtaláltam a kijáratot az interspar-ban pl :D, Ikea detto ugyan ez volt nemrég :D 16éves vagyok :)
Én is. A színházba mentünk megnézni egy színdarabot bementem wc-re,egyszer csak mikor kiértem nézem hol vannak.
Addigra már kint voltak.
Én megcsak néztem nagyokkat egyszer csak jött a tanár,hogy mi az istent csinálok én ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!