Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tévedtél már el?

Tévedtél már el?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 16:00
1 2
 11/15 anonim válasza:

Simán mentem az utcán, csörgött a telefonom, felvettem, trécseltem, mire észbe kaptam már vmi homokot rugdostam. Néééééézek mi a .... ? O_O"" Fent nagy betűkkel: építkezési terület, belépni TILOS. Hűűűűűű mondom ez így nem lesz jó, hol lehet kimenni?:O Jöttek a munkások, én meg mint a rossz filmekben a gumiabroncsok mögött bújkáltam el. Aztán találtam egy ilyen parkolót, ott kibírtam úgy menni hogy nem vettek észre, büszke is voltam magamra. Na de akkor. Most hol vagyok? O_o Valami zárt focipályára jutottam ki, úgy néztem az egy lakópark lesz. Föntről úgy ámultak rám, mintha akkor gyilkoltam volna le 20 embert :"D Végül találtam egy alagutat, annak a vége egy térre vezetett, onnan pedig sikerült kimennem az útra. Hát a buszt le késtem, de legalább épp bőrrel megúsztam :")

Egyszóval: mindig, mindenhol, bárhogyan eltévedek.

2009. aug. 26. 20:50
 12/15 anonim válasza:
De még mennyire!Két éves lehettem amikor felmentem az emeletre és nem tudtam lejönni!Később Bonyhádról jöttem haza és a Dombóvári vasútállomáson ragadtam!Azért valahogy haza értem!!:)
2009. aug. 27. 01:38
 13/15 anonim válasza:

természetesen, igen :D

ha nem a saját kis városomban vagyok 40% esélyel elég durván eltévedek akár merre járok... Volt hogy áruházban tévedtem el. 10percig tarott mire megtaláltam a kijáratot az interspar-ban pl :D, Ikea detto ugyan ez volt nemrég :D 16éves vagyok :)

2009. aug. 28. 11:25
 14/15 anonim válasza:

Én is. A színházba mentünk megnézni egy színdarabot bementem wc-re,egyszer csak mikor kiértem nézem hol vannak.

Addigra már kint voltak.

Én megcsak néztem nagyokkat egyszer csak jött a tanár,hogy mi az istent csinálok én ott.

2010. jún. 28. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Leginkább külfölddön szoktunk rossz úton menni, meg Pesten. Gyalogosan még soha, pedig sokat gyaloglom, és ismeretlen helyeken is.
2010. okt. 9. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!