Tévedtél már el?
hu igen, egyszer spanyolországban. ott nyaraltunk. 11 éves voltam, és ott sétálgattunk barcelonában, én egy ilyen kis szórólapot olvastam, és egyszer csak nemvoltak ott a szüleim. eléggé megijedtem, elkezdtem őket keresni, de nem találtam őket. akkor arra gondoltam hogy a szállodát kéne megkeresni. nagy nehezen sikerült megtalálnom, szerencsére nemvolt nagyon messze kb 15 percre onnét, fölmentem a száállodába aztán leültem a lépcsőn, mert ugye nemvolt kulcsom, aztán kb félóra mulva megjött apukám, tök ideges volt, anyukám meg még mindig engemet keresett:)) nem volt akkor mobilom, és nyelveket se tudtam, szal elég gáz volt:))
15/L
Engem kb. nem mernek elengedni itthonról...:D Szóval még az egyenes úton is eltévedek.. :D
Most voltunk 2 hete Egerbe.. És a szállásunk kb. 10 perc sétára volt a sétáló utcától.. Hát én annyira sikeresen eltévedtem, hogy fél órát gyalogoltam totál az ellenkező irányba. Be kellett csengetnem 1 házba, hogy megkérdezzem hol vagyok, és akikkel voltam GPS-szel jöttek értem..:D Mivel ők sem ismerték a helyet.. :D
Meg Pesten mindig bajba vagyok... Ott sűrűn eltévedek.. Azt bírom amikor megkérdezem merre kell menni és 5-en 5felé mutatnak.. Akkor kérdem, ők hogy találnak oda??:D
Viszont erdőkbe kiismerem magam.. Szüleimmel túráztam és eltévedtünk.. De én már egyszer jártam ott évekkel ezelött.. És tudtam merre kell menni, vagyis sejtettem...:D Azért fura, hogy pont rám halgattak anyámék aki mindig eltéved.. Lehet azért, mert eltévedek, de haza is találok.. :D
Mi Magyarországon mindig eltévedünk külföldön még csak egyszer.
Kocsival lejöttünk a kompról, én voltam a navigátor, rosszul voltam a kompon, így mikor szárazföld volt alattunk, akkor bealudtam, a férjem nem keltett fel. Gondolta, hogyha egyenesen megy, akkor minden jó lesz. Nem így volt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!