Világ körüli hátizsákos utazáshoz keresek útitársakat! Kinek van kedve jönni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, inkább lányok jelentkezését várom, de fiúk is jelentkezhetnek. Az a tervem, hogy jövő szeptembertől körbeutazzam a világot nagyon kevés pénzből. Az utazást stoppolással vagy nagyon olcsón oldanánk meg, a szállást pedig CouchSurfing-el! Aki elkísérne nyugodtan írjon üzit, vagy e-mailt! :)2012. nov. 29. 13:10
11/13 lovedamonlove válasza:
Szia, én is ugyanezt tervezem, 17 éves lány vagyok, de egy évet várni akarok vele, szóval jövőre én is hátizsákkal indulok a világkörül, kár, hogy nem egyszerre megyünk, mellesleg az előttem szólóknak mondom, hogy igen mindenhova kell vízum de nem nehéz megszerezni, egész életemben utaztam, sosem volt gond a vízummal. Én is hátizsákkal és nagyon kevés pénzzel vágok bele, mert pénzel az egész nem ér semmit, meg kell küzdeni az álmokért, hogy értékeljük. Bár a stoppolástól egy kicsit én is félek, úgyhogy én úgy gondoltam, hogy egy telepjáróval indulok neki és nem egyedül. Hogyha mégis jövőre mennél csak írj egy emailt.
12/13 anonim válasza:
USA-ba már nem kell vízum, csak beutazási kérelem. De ha jól emlékszem már az sem, ha 90 napnál rövidebb ideig tartózkodsz kint.
13/13 anonim válasza:
4, a való élet által megtaítótt idegen nyelven beszélö fickó vagyok, világjáró.... ha fizeted a kiesett jövedelmemet... mikor indulunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!