Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol ismerkedhetnék interneten...

Hol ismerkedhetnék interneten olyan fiatalokkal, akiket érdekel a hátizsákos utazás a nagyvilágban?

Figyelt kérdés
nagyutazas.hu már kilőve, más oldalakat keresek.
2009. nov. 1. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Bárhol ahol írni lehet, akár itt is:) Például engem is érdekel az ilyesmi.
2009. nov. 1. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:

talán még Ongón (www.ongo.hu)

Sok sikert!

2009. nov. 1. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
utazas.com Nagyon jó oldal.
2009. nov. 2. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát mindjárt itt.... :-)

Kérdezz bátran.

2009. nov. 6. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves Kommentelők.

Köszönöm a válaszokat, az ongót megnéztem, ott se igazán találtam semmit, én még csak fontolgatom a dolgot, és tapasztalt hátizsákosokkal szeretnék beszélgetni, hogyan, merre, mi az alapfelszerelés meg ilyesmi. Első és utolsó válaszadó. Titeket is érdekel ez a téma? Mennyire vagytok tapasztaltak vagy még csak ti is fontolgatjátok? Merre mennétek? Mikor? Mivel? Szóval minden érdekel, hogy gondoltátok. Én lehetőleg vonattal szeretnék menni, imádom a vonatokat, de lehet fapados repülő is, stoppal egyedül nem mernék próbálkozni, ketten vagy többen meg lehet már soknak számítanánk. Szállásnak diákszállókra gondoltam vagy esetleg a kemping is belefér, bár ilyen téren szűz vagyok. Esetleg email/msn?

2009. nov. 6. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, alapfelszereltség...egy ismerősöm egy pizsamával és egy szuahéli nyelvkönyvvel ment Szíriába... :-)

Jobb helyeken igen olcsó a szállás, de magánszemélyeknél is el lehet aludni.

2009. nov. 7. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, én már három ilyen túrát csináltam, főleg vonattal, egyet a Balkánra(útvonal:Budapest-Szeged-Szabadka-Belgárd-Theszaloniki-Athén-Theszaloniki-Isztambul-Ankara-Isztambul-Szófia-Bukarest-Brassó-Arad-Nagylak-Szeged-Budapest), egyet a Baltikumra(Budapest-Varsó-Vilnius-Riga-Tallinn-Helsinki-Tallinn-Vilnius-Varsó-Budpaest), egyet pedig Ukrajnába(Budapest-Záhony-Csap-Munkács-Kijev-Odesza-Harkov-Doneck-Kijev-Dnipropetrovsk-Lvov-Luganszk-Kijev-Krivoy Rog-Simferopol-Yalta-Simferopol-Odesza-Csap-Záhony-Budapest) Ezen kívül voltam még ilyen egy-két napra Párizsban, Dublinban, Velencében és Prágában.
2009. nov. 7. 13:44
 8/9 anonim válasza:
0%
ez komoly ember? nevetséges vagy XDmax a buszmegállóig menne valaki veled...xD
2010. márc. 5. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy egy hozzád hasonlót nem is hívnék. :)
2010. márc. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!