Hol ismerkedhetnék interneten olyan fiatalokkal, akiket érdekel a hátizsákos utazás a nagyvilágban?
talán még Ongón (www.ongo.hu)
Sok sikert!
Hát mindjárt itt.... :-)
Kérdezz bátran.
Kedves Kommentelők.
Köszönöm a válaszokat, az ongót megnéztem, ott se igazán találtam semmit, én még csak fontolgatom a dolgot, és tapasztalt hátizsákosokkal szeretnék beszélgetni, hogyan, merre, mi az alapfelszerelés meg ilyesmi. Első és utolsó válaszadó. Titeket is érdekel ez a téma? Mennyire vagytok tapasztaltak vagy még csak ti is fontolgatjátok? Merre mennétek? Mikor? Mivel? Szóval minden érdekel, hogy gondoltátok. Én lehetőleg vonattal szeretnék menni, imádom a vonatokat, de lehet fapados repülő is, stoppal egyedül nem mernék próbálkozni, ketten vagy többen meg lehet már soknak számítanánk. Szállásnak diákszállókra gondoltam vagy esetleg a kemping is belefér, bár ilyen téren szűz vagyok. Esetleg email/msn?
Hát, alapfelszereltség...egy ismerősöm egy pizsamával és egy szuahéli nyelvkönyvvel ment Szíriába... :-)
Jobb helyeken igen olcsó a szállás, de magánszemélyeknél is el lehet aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!