Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha elutazom külföldre és...

Ha elutazom külföldre és viszem magammal a Wi-fimet, akkor az fog működni ott is? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. egy hónap múlva utazok és szeretnék majd netezni is a mobilommal. Van Wi-fim, arra szoktam telefonnal csatlakozni. De a wi-fi készülékem T-Mobile-os és nem tudom, hogy ha azt csak úgy kiviszem, akkor külföldön is fog-e működni, vagy olyan mint egy telefon (mert hogy ebben is valamilyen SIM-kártya van). Tehát kell valamilyen kód, előtte be kell mennem a T-Mobile-hoz vagy csak vigyem magammal és működni fog?

Ha valaki tudja, akkor írja le, hogy mit kell csinálnom, légyszíves!!!

Köszönöm! Sziasztok!

2012. okt. 13. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is egy 3G-s wifi router lesz.

Az biztos, hogy külföldön horribilis összegbe kerülne a használata, úgyhogy azt javaslom hagyd itthon.

2012. okt. 13. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Horribilis az ára, ráadásul huszon pá ezer forintnál automatikusan kikapcsolják.
2012. okt. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!