Hogyan juthatok ki külföldre, ilyen "csere"programmal hogy kimegyek egy családhoz valamennyi időre és aztán az illető is jön ide?
Privát csereprogramot esetleg úgy tudnék elképzelni, hogy kiírod az adott ország legforgalmasabb hirdetőoldalaira, hogy "Befogadócsaládot keresek", néhány infót magadról (nemed, korod, hobbid, mennyi időre kersel családot, pl. vagy ha kérik, akkor egy kicsit részletesebb önéletrajzot:hol/mit tanulsz, miért akarsz pont abba az országba menni, stb.).
Vagy keresel olyan hirdetéseket, amikben lakótársakat keresnek albérletekbe, bár akkor nyilván valamennyit fizetned kell.
Vagy nem tudom, hallottál-e már a "kanapészörfölésről" : [link] Beállíthatod, hogy melyik országba akarsz menni, és keresgélhetsz. Arról szól az egész, hogy néhány napra/hétre ingyen kapsz egy kanapét/ágyat/szobát, ami van, cserébe annyit vár el a szállásadó, hogy ő lehessen az idegenvezetőd. (Ami csak jó, hiszen helybeliekről van szó.) Viszont ide tényleg nem illik befurakodni mondjuk 1-2 hétnél tovább.
(Ha a privát vcsereprogrammal valamilyen sikert érsz el, légyszi írd meg, mert engem is érdekel, ha én elérek valamit, én is jelzem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!