Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová utazzunk? Véleményeteket...

Hová utazzunk? Véleményeteket kérném!

Figyelt kérdés

Nem tudjuk eldönteni.Gondolkodunk Törökország Side,vagy esetleg Belek,ill.Mallorcan,azon belül Alcudia,vagy Ca\'n Picafort.

Mindkét helyen voltunk már,de máshol.Megnéztük Török ország nyugati részét,Marmarison voltunk,de nem voltunk Alanya és Antalya környékén.Mik ott a látnivalók?Érdemes oda elmenni?

Más tengerparti ajánlatokat is szivesen várok,ki hol járt,és mennyire érezte ott jól magát!?

Köszönöm!!!

2009. aug. 3. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Konkrétan már több tengerparton nyaraltam.

Olaszo. nekem koszosnak tünt, igaz az esti hangulat szuper volt.

Horvátország extraszuper tengerpartok, átlátszó víz, szuper esti programok szinte minden nagyobb településen

New York koszos (igaz többet nem is vártam)

Karibtenger gyönyörü partok, és pálmafák, iagazi kikapcsolodás.

Más tengerparton nem voltam még.

Párom Egyiptom vöröstengerére esküszik.

2009. aug. 3. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ibiza

Malta

Teneriffe

Madeira

2009. aug. 4. 01:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Szembe kell szállnom az első véleményével. Olaszország tengerpartja koszos? Most jöttem haza Cecinából, ahol 180 cm-nél láthattad a saját lábadat, illetve a kavicsot/homokot attól függ melyik parton voltál. Az is számít, hogy Olaszország melyik részén voltál... Ez volt életem legjobb nyaralása, csak ajánlani tudom!

Rimini is szép, pezseg az éjszakai élet.

Horvátország nekem nem tetszett... Durva kavicsos volt a part, néhol nagyobb kődarabok a tengerben.

Calella(Spanyolország) is jó volt, nagyon szép a tengerpart itt is.

Összevetve én mégis Olaszország párti vagyok, engem az ragadott meg igazán.

Alanya környékéről csak jót hallok, de sajnos ott még nem voltam.

2009. aug. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!