Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tudn@tok segíteni? Hova utazzunk?

Tudn@tok segíteni? Hova utazzunk?

Figyelt kérdés

Még most fogunk elmenni, nyaralni (én, apum és anyum). De az a helyzet, hogy nem tudjuk, hogy hova is mennyünk. Szeretnénk határ mellé menni (magyar), mivel egyikünk se nagyon tud angolul vagy németül (utóbbit én 5 évig tanultam, de angolul már többet tudok). Így arra jutottunk, hogy Magyarországon kéne maradni (vagy legalábbis viszonylag közel M.o.-hoz), hogyha még át is megyünk más országba és ott történik is velünk valami, akkor is vissza tudjunk jönni). Szóval szeretnénk átnézni a szomszédos országokba is.

Na, igen. De szomszédos ország több is van. Melyik mellé menjünk? Melyik faluba/városba? Mit érdemes megnézni? Hova érdemes elmenni, kirándulni? Tapasztalatok? Vélemények?

2010. aug. 3. 14:46
 1/4 anonim válasza:
100%

szia.

nem értem ez míért probléma, hogy nem vágjátok a nyelvet.

mi görögországba megyünk majd most nyáron és tavaly is ott voltunk pedig egy szót se tudunk se angolul meg sehogy.magyarországon vannak kijelölt helyek ahol felszáltok a buszra és ott meg lerak titeket ált van idegenvezető is.és ebbe az a pláne, hogy ennyiböl nem mész el még a balatonra se.monjuk már kétlem, hogy találni szállást hosszabb időre de 1 hétre tutira van.

mondjuk nemtudom mennyire szeretitek a meleget stb.. de ott tutira jó idő is van ilyen 35-40 fok általában és mindennap süt a nap reggeltöl estig. ott is lehet pl programokat is cisnálni ha titeket ez érdekel.el lehet menni megnézni sokmindent. na mind1 csak elmondtam a véleményem:D én biztos vmi ilyne helyre mennék nem ilyenekre amiket te írsz. de csak a véleménymem ondtam meg lehet összeviszaság is:D

2010. aug. 3. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szálljatok meg Sopronba. Onnan könnyen átmehettek Ausztriába. Ott van a határhoz közel egy jó kis aquapark. Megnézhetitek Bécset.
2010. aug. 3. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is Bécst akartam mondani :)

Práter (L)

Amúgy szerintem nem baj, hogy egyikőtök sem beszél semmilyen nyelven. Mi is csak 2nyelven tudunk [magyar,szerb], Görögországban mégis boldogultunk. Picit angolul, picit németül, picit magyarul, picit pedig szerbül beszéltünk [az eladók meg mi is :D], vagy kézzel lábbal mutogattunk :D Szóval szerintem ti is boldogulnátok :)

Vagy mondjuk Románia? [Erdély]

Bár nálam még mindig Bécs a nyerő :D

2010. aug. 3. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy mehettek Szlovákiába is, ott van a Dopsinai jégbarlang, és ha kicsit messzebb mentek tutajozhattok a Duna-jec-en (gyönyörű a táj)
2010. aug. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!