Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Stansted reptéren lehet Oyter...

Stansted reptéren lehet Oyter Card-ra tölteni? Ha igen hol?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 21:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Oyster
2012. szept. 28. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
miért nem interneten töltöd fel? kényelmesebb megoldás. egyébként, tudomásom szerint a stansted-en nincs rá lehetőség.
2012. szept. 28. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Mert nem tudtam, hogy interneten is lehet.

De köszi az infót...

Viszont itthonról nem lesz drágább a pénzváltás miatt?

2012. szept. 28. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
esetleg tudsz nekem abban segíteni, online hol lehet feltölteni?
2012. szept. 28. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

ha regisztráltad az oysteredet az interneten, akkor a kóddal és a jelszóval be tudsz lépni ide: [link]

innen pedig megadod, hogy mennyivel akarod feltölteni. dombornyomott kártya kell a fizetéshez.

2012. szept. 28. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Nincs regisztrálva, egyik ismerősömnél voltam kint Londonban augusztusban és jó formán ő intézte, én csak fizettem...

Azt se nagyon tudtam először hogy működik, mert semmit nem mondott róla, csak vegyük meg...

2012. szept. 28. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire parázni, minden metróállomáson a bejáratnál van automata ahol tudsz tölteni, Stansted viszont nem London, ergo ott nem lehet. Ahogy bejutsz Londonba, máris tudsz.
2012. szept. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!