Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Reptéren a kézi poggyászt...

Reptéren a kézi poggyászt mennyire pakoltatják ki? mindent ki kell pakolni? Tampont is, meg hasonlókat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Semmit nem kell kipakolni!
2012. júl. 28. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Egyáltalán nem pakoltatják ki. Futószalagon keresztülmegy egy szerkezeten, ami átvilágítja.
2012. júl. 28. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem kellett már pakolnom. A biztonságiak átvillágítják és ha valami gyanús van a táskádba akkor kivetetik veled. Általában tudják mit keresnek, ezért nem néznák át minden apróságot csak azt ami gyanús nekik. Pl. nekem egyszer volt egy csomagban lévő korcsolyavédő, nem tudták, hogy mi a franc az, kivetették, nézegették kérdezgetek róla, plusz mégegyszer átvillágították. Aztán a másik amikor kipakoltaták a táskám az egy spinner volt én hülye bent hagytam, mondván, hogy majd gyakorlok a repteren, de a végén nem raktam át a nagyba. Na ott sem tudták mi a franc az..Viszont a többi cuccomat csak ki kellett rakni egy dobozba, de pl. a betétes, tamponos csomagomba nem néztek bele.
2012. júl. 28. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Át megy az átvilágításon és ha nincs benne semmi gyanús, akkor nem pakoltatnak ki.
2012. júl. 29. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem többször kipakoltatták.

Nekem a tampon a sminktáskámban volt, azt csak ki kellett zipzárolni, belenéztek ennyi.

2012. aug. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!